Ak Parti Ağrı Adayını Erken Açıklayacak

Bahçeli'nin ittifak çağrısı değerlendirilirken Ak Parti aday belirleme komisyonlarını oluşturdu

Ak Parti Ağrı Adayını Erken Açıklayacak

Ankara kulislerinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin yerel seçimlerde ittifak çağrısı konuşulurken Ak Parti aday belirleme süreci için oluşturduğu takvimi işletmeye başladı.

Ak Parti 2019 Mart’ın da yapılacak olan yerel seçimler için aday adaylığı başvurularını Eylül ayı içinde almaya başlayacak.

Aday adaylarının mülakatlarının Ekim ayı sonunda yapılması planlanırken süreçte sahada çalışılarak anketlerle öne çıkan isimlerde belirlenecek.

Belediye Başkan aday adaylarının projeleri değerlendirilirken halkal ilişkileri de masaya yatırılacak.

Ak Parti yerel seçimlerde adayların kendileri leyhine geliştirecekleri propaganda sürecini uzun tutma kararlılığı ile adaylarını seçim takviminden önce açıklayarak sahaya sürecek.

Yerel yönetimlerde ilk olarak Ak Parti’nin başarısız olduğu belediyelerin adayları tespit edilerek açıklanacak.Bu bağlamda Ağrı,Doğubayazıt,Diyadin ve Tutak ilçelerinin Belediye Başkan adaylarının önceden açıklanacağı Patnos, Taşlıçay,Hamur ve Eleşkirt ilçelerinin adaylarının da mevcut başkanların performanslarının değerlendirilmesinin ardından daha sonra açıklanması bekleniyor.

Güncelleme Tarihi: 04 Eylül 2018, 15:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER