Ak Partinin Gizli Kahramanları

Yoğun mesai harcadılar

Ak Partinin Gizli Kahramanları

Ağrı Ak Partinin Yükünü Onlar Sırtladı

31 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilecek olan mahalli idareler seçimleri için başvuruların start aldığı süreçte Belediye Başkan Aday Adaylığı süreci tamamlandı.

3 Aralık 2018 tarihine dek İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi aday adaylığı müracatlarının süreceği Ak Partide Belediye Başkan Aday Adaylığı başvuruları sırasında hummalı bir çalışma yürütüldü.

Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi İl Seçim İşleri Başkanı Özlem Aslan’ın koordine ettiği çalışmalar süresince ilçe adaylarının da başvuru için İli tercih etmesi sonucu yoğunluk yaşandı.İl Seçim İşleri Başkanı Özlem Aslan Belediye Başkan Aday Adayları başvurularında yaşanan yoğunluk ve sistemsel sıkıntılara rağmen herhangi bir aksaklığa meydan vermeden görevini başarı ile tamamladı.

Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurularının 12 Kasım da son bulması beklenirken süreç 16 Kasım’a uzatılmış ve 16 KASIM SAAT 17:00 sonlandırılacağı duyurulan başvuru süresi son dakika kararı ile gece 24:00 a uzatılmıştı.Son gün mesaisini de Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Necla Yerlikaya ile birlikte saat 24:00 da tamamladı.

Süreç boyunca yaklaşık 12 saat mesai yapan Aslan aday adaylarına karşı gösterdiği ihtimam ve misafirperverlikleri ile de sürecin en çok konuşulan ismi oldu.

Bu minvalde Aday Adaylığı sürecinde bilgi paylaşımında basın mensuplarına da göstermiş oldukları misafirperverlik ve yardımlarından dolayı Ak Parti İl Başkanı Abbas Aydın,İl Seçim İşleri Başkanı Özlem Aslan ve Ana kademe çalışanlarına teşekkür ederiz

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER