Dağtekin ;Halk adına hesap sormaktan vazgeçmeyeceğiz.

Deva Partisi Ağrı İl Başkanı Murat Dğtekin bir basın açıklaması yaptı ,Dağtekin basın açıklamasında bu kez sert bir üslup kullanmayı tercih etti

Dağtekin ;Halk adına hesap sormaktan vazgeçmeyeceğiz.

Deva Partisi Ağrı İl Başkanı Murat Dağtekin Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan’ın canlı yayında kendisini kastederek kullandığı “hadsiz”ve “tetikçi” ifadelerine ilişkin sert bir açıklama yaptı.

Geçtiğimiz günlerde Tv04 TE Gürkan Güneş’in sunduğu programda Deva Partisinin Nisan ayı basın açıklamasında Belediye Başkanı Savcı Sayan’a yönelik eleştiriler getiren Dağtekin’e isim vermeden yüklenen Sayan’a Dağtekin’in cevabı gecikmedi.

Dağtekin yaptığı açıklamada

Ağrı Belediye Başkanına Cevaben

Ağrı Belediye Başkanının bizim için kullandığı “hadsiz”ve “tetikçi” söylemi ile nasıl bir zihniyetle bu ili yönetmeye çalıştığını ortaya koymaktadır.

Hadsizlik yapılan her eleştiriyi kendisine yol haritası edineceği yerde dokunmazlık anlayışı ile memleketin sahibi olduğunu zannetmesidir.

Hadsizlik bu memlekete söz verip sözünü yerine getirmeyenlere söylenmesi gereken bir uyarıdır.

Hadsizlik başkalarının yaptığı işlere sahip çıkıp kendine mal etme noktasından geri durmayanlara söylenmesi gereken ifadedir.

Hadsizlik bu memlekete gol atanlara söylenmesi gereken bir uyarıdır.

Deva partisi olarak edindiğimiz ilke ve değerlerden asla taviz vermeden üslup olarak ise kırıcı ve maksadını aşan söylemler söylememeye çalışıyoruz. Lakin her maksadı kabalık içeren zihniyete de sinecek ve susacak değiliz.

Yapılan işlere ve harcanan maddi kaynaklara baktıkça haklı olduğumuz ve bu gerçeklik karşısında savunacak bir şeylerin olmadığını görenler, her eleştiriyi hakaret, her söylemi hadsiz, her tesipiti ise maksatlı görmektedirler.

Memleketin kaynaklarını nasıl kullandığını ve nasıl çarçur edildiğini gördükçe konuşmaya ve dinlendirmeye devam edeceğiz.

Halk adına hesap sormaktan vazgeçmeyeceğiz. Korkma konuş Ağrı.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Mehmet Yıldız
Mehmet Yıldız - 3 yıl Önce

Ağrı Belediye Başkanı Sayın Savcı Sayan, ilgili programda “elinizde yolsuzlukla ilgili bir bilgi ve belge varsa Cumhuriyet Baş Savcılığına verebilirler” demiş. Savcı Bey’den beklentimiz şehrin kalkınmasına katkıda bulunmasıdır. Bu amaçla, çeşitli projeler geliştirmesi ve bu projeleri hayata geçirmesidir. Bizler birilerinin kusurlarını, hatalarını ve günahlarını yaymak yerine, insanların daha güzel bir hayat yaşamalarına katkı sunmaya çabalayan memleket sevdalılarıyız.

Bilindiği üzere, eğitim hayatım sebebiyle yaklaşık 13 yıl Karadeniz Bölgesinde yaşadım. Bir rapor hazırlayarak Cumhurbaşkanımızın, İçişleri Bakanımızın veya en azından adli birimlerin masasına koyabilecek bağlantılara ve/veya donanıma sahip olduğumu Savcı Bey’in bilmesini isterim. Böylesi bir durumda kendisinin ve ekibinin zor durumda kalabileceğini kendisi tahmin edebiliyordur. Ancak, böylesi bir girişim bizim hayata bakış açımızla uyuşmayan bir tavır olur. Bizler siyaseti bir meslek haline getirmiş olan Ağrılıların da ilerlemesini ve bir yerlere gelmesini istiyoruz. Bunun da şehrimizin gelişimine katkı sağlayacağına inanıyoruz.

Ağrı’daki bütün siyasi parti temsilcilerinden, sivil toplum kuruluşu üyelerinden ve halkımızdan talebimiz şudur ki; anlamsız polemiklerden uzak, pozitif bir üslupla, töremizi ve birbirimize karşı nezaket kurallarını çiğnemeden “şehrin gelişimine katkı sağlayacak ve halkımızın refah düzeyini arttıracak” fikirler ileri sürmeleridir. Ağrı’nın bu halde olmasının temel gerekçelerinden biri de kuşkusuz bu güne kadar şehrimizin ileri gelenlerin böylesi bir anlayışı tam anlamıyla benimsememiş olmasıdır.

Tekraren! Savcı Bey’den ricam; basın mensuplarına ve sosyal medya kullanıcılarına karşı şikâyetlerden vazgeçmesi, ilgili davaları geri çekmesidir. Bu ricamın sebeplerinden en önemlisi; özellikle gençlerin sicilinin bozulmaması ve geleceklerinin karartılmamasıdır.

Rabbime emanetsiniz.

vatandaş
vatandaş - 3 yıl Önce

murat beyın söyledıklerı hepsı bıre bır doğru dır devam et murat başkan

Engin Töre
Engin Töre - 3 yıl Önce

Memlekete hizmet için geldiler ama bu sefer çöplerini doldurup
Memleketi soyuyorlar

Mehmet Yıldız
Mehmet Yıldız - 3 yıl Önce

Sevgili Ağrı vatandaşı, ben de gerçekleri açıkça ifade edecek kadar cesur biri olmadığımın farkındayım. Savcı Bey’in savunucu değilim. Deva partisi il başkanını da tanımıyorum. Umarım onun da şehre bir katkısı olur.

Ağrı vatandaşı “
Ağrı vatandaşı “ - 3 yıl Önce

Mehmet yıldız : siz avukatımısınız savcı beyin , Murat bey gerçekleri söylemiş yüreğiniz yetiyorsa sizde içinizdeki doğruları söyleyin tabii konuşma cesaretiniz varsa

SIRADAKİ HABER