Erdoğan ,Bahçeli'nin ,Akşener Davetini Değerlendirdi

Akşener'in sert açıklamaları sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan daveti değerlendirdi.

Erdoğan ,Bahçeli'nin ,Akşener Davetini Değerlendirdi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e davetini gazeteciler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sordu.

Erdoğan;"(MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin Akşener’e çağrısı) Sayın Bahçeli'nin daveti ise doğrusu benim yadırgadığım bir davet değil." dedi.

Cumhurbaşkanlığı yarışındaki Muharrem İnce'nin parti kuracağı iddiaları üzerine ise Erdoğan, ''Bizim içimizden birileri de gitti ayrıldı, partilerini kurdular. Bu parti kuruluşları nereye varır bilemem. Şu an sayın Muharrem beyle ilgili olarak onun da hakkıdır, eski bir siyasetçidir. O da onun doğal hakkıdır.'' dedi.

Akşener Bahçeli’nin çağrısına nasıl cevap vermişti;

Siyasi magazin konularında konuşmayı ve siyasetçilerin ita amiri pozisyonunda parmak sallamayı siyasi nezaketle bağdaştıramıyorum.

Sayın Bahçeli'nin kendisine dair ısrarla altını çizdiği özelliği, nezaketidir ama Türkiye'nin özellikle ekonomi noktasında problemleri olduğu bir dönemde üzerine salgın yaşadığımız bir dönemde, esnafımızın, işçimizin, işsiz gençlerimizin pek çok sorunu varken, milletin sesini duymak, o sese bir cevap vermek yerine siyasi magazinle meşgul olmasını da hiç hoş bulmuyorum.

Fakat bir kez daha söyleyeyim; Sayın Erdoğan lütfen ortağınızı üzerimize sardırmaktan alın, yeterli ilgiyi gösterin lütfen. Bizim derdimiz millettir.

Güncelleme Tarihi: 07 Ağustos 2020, 17:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER