Gelecek Partisi Covid-19 a Takıldı

Gelecek Partisi programı beklenmeyen bir nedenle iptal edildi

Gelecek Partisi Covid-19 a Takıldı

Gelecek Partisine Corona Engeli

Gelecek Partisi Ağrı İl Teşkilatı tarafından bugün yapılması düşünülen program Genel Başkan Yardımcısının katılamaması nedeni ile gerçekleştirilemedi.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Vahyettin İnce’nin de katılımı ile Sivil Toplum Örgütleri ve basınla çeşitli temaslar sağlanacaktı.

Vahyettin İnce’nin oğlunda corona virüs tespit edilmesi üzerine genel başkan yardımcısı Ağrı’ya gelemedi.

Gelecek Partisi İl Başkanı Yunus Kaya maalesef sayın genel başkan yardımcımız bugün ortaya çıkan üzücü bir gelişme neticesinde programını iptal etmek zorunda kaldı.

Yaşanan salgın nedeni ile millet olarak üzücü haberler almaya devam ediyoruz.İnşallah Ülkemiz ve tüm insanlık kısa süre içerisinde hayatımızı ciddi anlamda olumsuz etkileyen bu süreci geride bırakacaktır.

Bu minvalde Sayın Genel Başkan Yardımcımız Vahyettin İnce Bey’e geçmiş olsun dileklerimizi sunuyor evladına Allah’tan acil şifalar diliyoruz ,dedi.

gazetecilerin soruları üzerine Kaya teşkilatlanmada seçici bir tutum içindeyiz şuana kadar Ağrı Merkez,Patnos,Tutak ve Hamur ilçelerimizde teşkilatlanmamızı tamamlamış durumdayız.Geri kalan 4 ilçemizde de çalışmalarımızı titizlikle sürdürüyoruz,ifadelerini kullandı.

Açıklamaya  program için hazır bulunan  Merkez İlçe Başkanı Halil Kimsun ve partililer katıldı.

YORUM EKLE
YORUMLAR
üstad
üstad - 4 yıl Önce

Ağrı da Ak partinin daha çok halkının ve kendi evlatlarının sesine kulak vermesi çok güzel olur yoksa ağrıda alternatif partiler kurulmaya başladı ve bu partiler barajı aşaması bile oyların bölünmesine sebep olacak Ağrı halkından oy alıp ondan sonra oy aldığı kişilerin çocuklarını dışardan getirdikleri kişilere zulüm yaptırır ve mobing uygular ve bunu da kulak arkası ederlerse bir vekilleri var onuda çıkaramazlar 2023 de şunuda unutmadan burda birileri seçimi kazandığı zaman kendilerinin kazandığını zannetmesinler Reisin sayesinde kazanıyorlar bunuda unutmasınlar

SIRADAKİ HABER