İYİ Parti Ağrı'da Kötü Başladı

Türkiye de yeni muhalif ses olarak yükselen İYİ Parti Ağrı da kötü başladı.

İYİ Parti Ağrı'da Kötü Başladı

Meral Akşener’in Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde 3. Parti olarak varız iddiasıyla Ahlat’tan başlattığı kuruluş aşamasında bölgede teveccühle karşılanan İyi Parti Ağrı da bekleneni veremedi.

İyi Partinin Ağrı Teşkilat yapılanması henüz vücut bulmazken İl Başkanlığına Ağrı da ikamet etmeyen Eski Ağrı Şoförler Odası Başkanı Cengiz Alpaslan’ın getirilmesi hayal kırıklığı yarattı.

Heyecanla beklenen İl Başkanlığı atamasının kentte ikamet etmeyen bir isim olarak belirlenmesinin ardından Ak Parti ve Hdp arasında sıkışan seçmenlerin Ak Partiye yöneldiği gözlendi.

Önceki yıllarda Hdp nin çoşkulu 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlamalarının esamesi okunmazken geçtiğimiz hafta sonu yapılan Ak Parti Ağrı Kadın Kolları Kongresinde salonun hınca hınç dolması bunun göstergesi olarak kabul ediliyor.

Bölgede 3. Parti olarak varız iddiasındaki İyi Partinin yanlış politikası Ağrı da seçimlerin yine iki parti arasında olacağının sinyallerini veriyor.

Güncelleme Tarihi: 10 Mart 2018, 10:38
YORUM EKLE
YORUMLAR
psss
psss - 6 yıl Önce

burnuma acayip bir algı yönetimi kokusu geldi :)

Zekiye Alparslan
Zekiye Alparslan - 6 yıl Önce

Sayın Cengiz Alparslan Ağrı ilimizin en köklü ailelerinden birinin mensubudur. Eleştirileriniz gerçeklerle çelişiyor.

özcan alparslan
özcan alparslan - 6 yıl Önce

Bu yaptığınız haber tamamen mesnetsiz yalan ve gerçekten uzaktır.
karalamaya yönelik bu haberinizi şiddetle kınıyorum. gazetecilikten uzak taraflı yapılan bu haberin araştırma ve hiç bir delil olmadan yapılması gazetecilikten ne kadar uzak ve hatta tamamen yabancı olduğunuzun bir göstergesidir.

SIRADAKİ HABER