Cumhurbaşkanı Şaşırttı

Milliyetçiliği ayaklar altına alan Cumhurbaşkanı Erdoğan İl Kongresinde Bozkurt işareti yaptı

Cumhurbaşkanı Şaşırttı

Mitolojide  ve halk inançlarında kendisine yer edinmiş  Türk Milletinin  simgesi hâline dönüşmüş ve zaman zaman paralar ve pullar üzerinde basılmış Bozkurt bugün Ak Parti Mersin İl Kongresinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kullanıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Mersin İl Kongresi öncesi salon dışında bekleyenlere seslendi. Cumhurbaşkanı'nın bozkurt işareti yapmasi dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı, "Tek millet, tek bayrak, tek devlet, tek vatan" dediği sırada önce bozkurt işareti yaptı, ardından da 'rabia' işaretiyle devam etti.

Konuşmasında terörle mücadelede kararlılık mesaji veren Erdoğan, Afrin harekatıyla ilgili de "İlerleyişimiz devam ediyor, sınırımızda terör koridoruna müsaade etmeyeceğiz, güvenlik güçlerimiz gereğini yapıyor" ifadelerini kullandı.

Mhp'nin Merhum Genel Başkanı Alparslan Türkeş ile Türkiye'nin tanıştığı Bozkurt işareti ,Afrin Harekatı sonrası cephediki asker ve polislerimizin sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla ön plana çıkmıştı.

Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2018, 11:21
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mustafa
Mustafa - 6 yıl Önce

Şaşırtmadı, siz görmek istemiyorsunuz. Adam gençliğinde de Türk ırkçısıydı, şimdi de öyle. Allah sizin de işinizi rast getirmesin, sizin yüzünüzden büyüdü, şimdi de mazlum bir milleti yeryüzünden silmek için yalvarmadığı devlet, yedirmediği ülke kalmadı. Tüm teknolojisi ile Kürtleri bombalıyor. Siz utanıyor musunuz? Hiç sanmıyorum. Yine desteklersiniz. Çünkü insan bir kere şerefini yitirmesin. Artık ıslah olmaz.

SIRADAKİ HABER