İyi Parti Ağrı İl Başkanı Alparslan '' Baskı Altındayız''

İyi Parti Ağrı İl Başkanı Cengiz Alparslan ‘’İyi Parti Ağrı da Kötü Başladı’’ başlıklı haberimiz üzerine açıklamada bulundu. Alparslan ''baskı altındayız''dedi.

İyi Parti Ağrı İl Başkanı Alparslan '' Baskı Altındayız''

İyi Parti Ağrı İl Başkanı Cengiz Alparslan ‘’İyi Parti Ağrı da Kötü Başladı’’ başlıklı haberimiz üzerine açıklamada bulundu.

Alparslan Haberin eksik olduğuna dikkat çekerek ‘’ ben Ağrıya 28 yıl hizmet etmiş bir isim olarak ‘’Ağrı da ikamet etmiyor’’ cümlesinden rahatsız olduğumu ifade etmek istiyorum.Bu kente Muş’tan Belediye Başkanı ,Diyarbakır’dan Milletvekili devşirdiler. Ankara da olduğum doğrudur ama benim Ağrı'da da evim var çocuklarım var ve ben görev tevdi edildiği 24 Şubat tarihinden beri Ağrı da teşkilatlanma çalışmalarını başlatmış bulunmaktayım.

 Geldiğim gün hemen bir çalışma ofisi oluşturduk ama çalışmalarımız gizlilik içerisinde sürdürüldüğü noktasından bakarsanız haklı bir tarafınız var.

Lakin 2 bloklu bir seçim bölgesinde çalışmalarımızın büyük baskı altında yapıldığını da ifade etmek isterim,ulaştığımız birlikte çalışmak istediğimiz veya Türkiyenin kurtuluş reçetesinin İYİ Parti olacağına inanan arkadaşlarımızın baskılara maruz kalması sebebi ile şu süreci daha sessiz atlatmayı tercih ettik.

Bu gün geldiğimiz noktada teşkilatlanmamızın yüzde 60 ını tamamlamış durumdayız.Merkez dahil 4 ilçe ve il teşkilatlanmamız bitmiş durumda diğer 4 ilçedeki çalışmalarımızda büyük bir titizlikle devam ediyor.Fakat takdir edersiniz ki biz hem Türkiye’ye hem Ağrı’ya daha çok kim katkı sunabilir başarıya kiminle ulaşabiliriz noktasında da seçici olmak durumndayız.

Şunu açık yüreklilikle ifade edebilirim ki çalışmalarımızı noktalayıp İnşallah Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in de katılacağı İl teşkilat binamızın açılış töreninden sonra  her biri yaşadığı bölge için çok kıymetli ilçe teşkilat başkanlarımızla birlikte sergileyeceğimiz performansla Ağrı da siyasetin bütün hesaplarını değiştirecek ve Ağrı’yı gerek yerelde gerekse genelde  İyi günlerin beklediği İyi Parti iktidarına kavuşturacağız, dedi.

Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2018, 16:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER