Ağrı Spor Adım Adım 3. Lige

Ağrı'yı 3. lig heyecanı sardı.

Ağrı Spor Adım Adım  3. Lige

Bölgesel Amatör Ligi 1.Grup 20. hafta mücadelesinde Erciş Gençlik Belediye Spor ile deplasmanda 0-0 berabere kalan Ağrı 1970 Spor bitime 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.
Sabah saatlerinde taraftarları ile birlikte Erciş'e hareket eden Ağrı spor polsi kortejiyle şehre girdi.
Erciş İlçe Stadında saat 13.00’te oynanan Erciş Gençlik Belediye Spor-Ağrı 1970 Spor maçını orta hakem Gürkan Tanoğlu ve yardımcıları Aykut Yılmaz, Serhat Güzel, Ufuk Demircioğlu yönetti. Şampiyonluk parolasıyla Erciş’e giden   Ağrı Spor  maça hızlı başladı. Çok net pozisyonları   Ağrı 1970 Sporlu futbolcular golle çeviremedi. Maçın ilk yarısında gol olmazken maçın ikinci yarısında her ki takımda kontrollü futbolla başladı. Gol bulmak için oyunu rakip yarı alanına yıkan Ağrı 1970 Spor futbolcuları pozisyonları gole çeviremedi. Oldukça gergin geçen maçta 90 dakika boyunca gol sesi çıkmadı. Maç 0-0’lık eşitlikle sona erdi.

Maçın bitişiyle büyük bir sevinç yaşayan Ağrı 1970 Sporlu futbolcular, teknik heyet ve taraftarlar Erciş İlçe Stadını bayram havasına çevirdi. Ağrı 1970 Spor bu skorla puanını 49’a yükselterek en yakın rakibi olan 1955 Batmanspor ile puan farkını 8’e çıkararak resmen şampiyon oldu.

 Ağrı Spor kafilesi kente dönüşte Ağrı Merkez Dörtyol kavşağında taraftarlarca karşılandı havai fişek gösterileri sonrası konvoyla şehir turu atıldı.

Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2018, 11:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER