Muhittin Böcek Komada mı?

Antalya Böcek'in sağlık durumuna kilitlendi

Muhittin Böcek Komada mı?

Antalya Express Gazetesinden Dilan Eray Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin'in sağlık durumuna ilişkin bir özel habet paylaştı.

Eray tüm Antalyanin dikkatle takip ettiği Böcek'in sağlık durumuna ilişki  bilgiler aktarırken CHP de Muhittin Böcek sonrası tartışmaları yaşandığı bilgisi ilede kulislerde yankılananları gözler önüne serdi. 

Dilan Eray'ın haberi şu şekilde

ANTALYA’DA iki belediye başkanına bulaşan koronavirüs, siyasi kulislerde de büyük krize neden oldu. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in hastanede devam eden tedavisi olumlu yönde ilerlerken CHP kulislerinde ‘Böcek sonrası belediye başkanının kim olacağı’ yönünde dedikodu boyutunu aşan kulisler, Antalya siyasetinin karışmasına yol açtı.

BÖCEK’İN DURUMU İYİ

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’le birlikte koronavirüs tedavisi gören iki başkandan biri olan Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in sağlık durumunun her geçen gün iyiye gittiği, birkaç gün içinde hastaneden taburcu olacağı bildirildi. Böcek’in tedavisini yapan doktorlar, geçtiğimiz hafta sonu değerleri eksiye giden Başkan Böcek’in sağlık durumunun Pazartesi gününden itibaren her gün daha iyiye gittiğini, birkaç gün içinde hastaneden taburcu olacak seviyeye geldiğini bildirdi.

CHP’DE NELER OLUYOR?

Başkan Böcek hakkında sağlık durumu ile ilgili spekülasyonlar artınca CHP kulislerinde de siyasi nezakete yakışmayan dedikodular yapılmaya ve sosyal medyada bunlara yönelik tepkiler oluşmaya başladı. Başkan Böcek’in görevine geri dönmemesi halinde Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine kimin devam edeceği hakkında gizli gizli yapılmaya başlanan beyin fırtınaları açığa çıkınca özellikle CHP içinden dedikodu sahiplerine tepkiler çığ gibi büyüdü.

İL BAŞKANLIĞI SESSİZ

CHP Antalya İl Başkanlığı’nın bugüne dek Başkan Muhittin Böcek’in sağlık durumu ile ilgili hiçbir açıklama ya da sosyal medya paylaşımı yapmaması da CHP’ye gönül verenleri üzdü. İl Başkanlığı’nın sosyal medyada il genelinde yayılan dedikodulara son vermek için açıklama yapmazken Korkuteli İlçe Başkanlığı’ndaki sorunlara yoğunlaşması ve bu konuda uzun açıklamalar yapması da parti içinde eleştirilere neden oldu.

BÖCEK NE DİYECEK?

Sosyal medya paylaşımları ile dedikoduları kınayan ve Başkan Muhittin Böcek’in sağlık durumunun iyiye gitmesinin bazılarını üzdüğünü iddia eden CHP’liler, önümüzdeki hafta başında taburcu olması beklenen Başkan Böcek’in kendisi hastanedeyken yaşanan bu siyasi nezaketsizliğe nasıl bir cevap vereceğini merakla beklediklerini açıkladılar. CHP kulislerine hakim basın mensuplarının paylaşımları da önümüzdeki hafta gündemin bu konu olacağını ortaya koydu. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER