Mustafa Direk Başkanlığını Perçinledi

Gelecek partisi kongresi yapıldı

Mustafa Direk Başkanlığını Perçinledi

Gelecek Partisi Hamur İlçe Kongresini tamamladı.

Olağan Kongrede atama ile başkanlık görevini yürüten Mustafa Direk tek aday olarak katıldığı kongrede oyların tamamını alarak seçildi.

Kongreye Doğu Anadolu Gelecek Partisi genel kordinatörü Cesim Gökçe il başkanı Yunus Kaya ve il yönetimi  Hamur ilçe teşkilatı ve delegeleri katıldı.

Kongrenin yapıldığı salonda çok sayıda partili yoğunluk nedeni ile dışarıda kaldı.Kongrede hazır bulunan delegelerin tamamının oyunu alan Mustafa Direk  Gelecek Partisi Hamur ilçe başkanı olarak seçildi.

Başkan Diirek yaptığı açıklamada ;öncelikle  kongremize katılan herkese çok teşekkür ediyor saygılarımı sevgilerimi sunuyorum ,dedi  Direk "inşallah adım attığımız bu yolda sayın genel başkanımız Ahmet Davutoğlu'nun destekleriyle vatanımıza milletimize  en ıyı şekilde hizmet edeceğiz , bu zor günleri hep beraber atlatacağız .Ülkemiz halkımız için en iyi şekilde elimizden geleni değil elimizden gelenin daha fazlasını yaparak sayın genel başkanımız Ahmet Davutoğlu na layık bir şekilde bu görevi yapacağima  inanıyorum tekrardan herkese çok teşekkür ederim herkesın ayağına yüreğine sağlık güzel günler gelecek. dedi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER