Ağrı 1970 Spor'dan Erzurumspor'a Destek

Ağrı 1970 Spor maçında Ağrısporlu taraftarlar Erzurumspor'a destek verdi.

Ağrı 1970 Spor'dan Erzurumspor'a Destek

Ağrı 1970 Spor Erciş Gençlik Belediye Spor ile yaptığı maç esnasında pankart açarak BB. Erzurumspor'a destek verdi. Uzun süre tezahürat yapan Ağrılı taraftarlar BB Erzurumspor'a yapılan haksızlıklara karşı olduklarını dile getirdiler. Ağrı 1970 Spor kulübü sosyal medya hesabından aşağıdaki açıklamayı yaptı:

YANLIZ DEĞİLSİN ERZURUMSPOR !

Süper ligde kritik haftalara girilirken VAR sistemine rağmen Erzurumspor aleyhine ligin gidişatını etkileyecek hatalı hakem kararları verilmeye devam ediliyor. Yaklaşık 9 puanı hatalı kararlar neticesinde gasp edilen, doğunun tek süper lig temsilcisi olan, oynadığı futbol ile taraflı tarafsız her kesimin takdirini kazanan Erzurumspor yanlız değildir. Her sektörde olduğu gibi Futbolda da doğuda olmak dezavantaj olmamalıdır. Bilâkis doğuda futbol için pozitif ayrım yapılmalı ve sportif faaliyetler hem kamu hemde TFF nezdinde desteklenmelidir.

Görüyoruz ki Erzurumsporun saha içerisindeki duruşu altında ezilenler masa başında galibiyet serisi yakalamış durumda. Milyonların gözü önünde gerçekleşen kıyıma dur deyilmesini ve Süper ligin rengi olan Erzurumspor ve Erzurumsporların yaşamasına izin verilmesini deklare ediyoruz. Kamuoyuna saygı ile duyrulur.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ağrı sporlu
Ağrı sporlu - 5 yıl Önce

Bundan sonra ağrı spor maçlarına gitmeyeceğim çünkü yalaka işleri sevmem şimdiye kadar Erzurum spor ne zaman ağrı sporu desteklenmiş tam tersi olmuştur

SIRADAKİ HABER