İYİ Parti Ağrı da Kongre Sürecini Başlattı

İYİ Parti kongre sürecini başlattı

İYİ Parti Ağrı da Kongre Sürecini Başlattı

Corona Virüs salgını nedeni ile kongre sürecine ara veren İYİ Parti Ağrı İl teşkilatı kongrelerini tamamlamak için düğmeye bastı.

Bugün Ağrı’nın Taşlıçay İlçesinde kongresini tamamlayan İYİ Partide Taşlıçay İlçe Başkanlığı görevine kurucu başkan Erhan Çelik yeniden seçildi.

Çelik Kongre salonunda yaptığı açıklamada ;Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in tüm Türkiye de inandırıcılığı ve kullandığı siyaset dilinin herkesimden insanımızın teveccühüne mazhar olduğunu görmenin haklı gururunu yaşıyoruz.

Bizler Serhat şehrimizde Cesurlar hareketinin temsilcileri olarak Türkiye’nin yolunu açacak her türlü meşakkatli görevi gögüslemeye hazır olduğumuzu bir kez daha ilan ediyor 1. olağan kongremizin İlimize,ilçemize ve Türkiyemize hayırlı olmasını diliyorum ,dedi.

Çelik’in kısa konuşmasının ardından oylamaya sunulan liste tüm delegelerin oyu ile seçildi.

Güncelleme Tarihi: 27 Haziran 2020, 19:32
YORUM EKLE
YORUMLAR
AĞRI
AĞRI - 4 yıl Önce

Ağrı da deva partisi ve geleçek partisinin oy çıkacağını sanmıyorum ancak Ağrı Ak parti teşkilatı Ağrı yanlış atamalar yaptığı sürece kendisini destekleyen partililerin ezilmesine göz yumduğu sürece ve Ağrıda çift başlı siyaset gittiği sürece bayağı bir oy kaybedeceğini görüyorum çünkü Ağrının bir sürü değeri varken Ağrıyı dışardan torbilli gelen kişiler yönetiyor ve vekil de dahil kime durumu bildirirsen bildir usulsüzlükler zulmü kulak arkası yapıyor onun için bu partiler Ağrıda tepki oyu alır yoksa başka bir oy çıkmaz

SIRADAKİ HABER