Anne ve Oğulun Kahreden Hasret Karesi

asrın salgını anne ve oğulun uzaktan hasret giderdiği fotoğraf karesi ile yürekleri dağladı

Anne ve Oğulun Kahreden Hasret Karesi

Annesinde misafir olarak bulunduğu sırada corona virüs bulaşması üzerine karantinaya alınan Anne A.K ‘nin oğluyla uzaktan selamlaşması duygusal anlar yaşanmasına neden oldu. 

6 yaşındaki J.Z.K Anneannesine yaz temizliği için yardıma gittiği 2 günün sonunda   belirtilerin baş göstermesi sonrası yapılan covid-19 test sonucu annesinin karantinaya alınması ile birlikte büyüyen özlemini gidermek için babası ile birlikte her gün hastane bahçesine giderek annesini uzaktan da olsa görüp hasret gideriyor. 

Annesine yaklaşmasının sakıncalı olduğu anlatılan J.Z  anne özlemi depreşince babası ile birlikte uzaktan da olsa annesini görüp öpücük atmak için hastane bahçesini mesken tutuyor. 

Kısa bir süreliğine de olsa annesini uzaktan gören J.Znin mutluluğu yüzüne yansırken ayrılık vakti geldiğinde ki yüz ifadesi ise olaya şahit olanların yüreklerini burkuyor. 

Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde yaşayan J.Z annesine uzaktan el sallarken dua ediyor ve annesine sarılmayı çok özlediğini ifade ederek o masum yüz ifadesini takınıyor. 

Salgın hastalığın anne ve oğul arasına girdiği bu sürecin bir an önce son bulması temennisi ile Anne A.K ye Allah’tan acil şifalar diliyor 6 yaşındaki minik J.Z.K nın küçük yüreğine  annesiyle birlikte geçireceği mutlu bir hayat dileği sabırlar diliyoruz. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER