Bu Proje İle Ağrı da Trafik Rahatlayacak

Yapımına başlanan alt geçit projesi ile kentin araç ve yaya trafiği rahatlayacak

Bu Proje İle Ağrı da Trafik Rahatlayacak

Ağrı Valisi ve Belediye Başkanı Süleyman Elban bu gün gerçekleştirdiği Bakanlık Onaylı 200 Büyükbaş Hayvan kesim kapasiteli yeni mezbahanenin temel atma töreninde Ağrı'nın trafik sorununu çözecek bir adım attıklarını ifade etti.

Belediyeciliğin temel görevlerini yerine getirdiklerini ifade eden Elban bu mezbahane tamamlandığında hayvancılık sektöründe önemli yeri olan Ağrı'nın karkas et ticaretide yapabilecek güce erişeceğini söyledi.Elban konuşmasında Belediye Binasının yerine yapılacak olan park çalışmalarınında başladığı belirtti.

banner47
Elban yine şehrin trafiğini önemli ölçüde rahatlatacak olan Ağrı Merkez Dörtyol kavşağında altgeçit (battı-çıktı)çalışmalarının da başladığını ifade ederek'2yaklaşık 2 buçuk ay bu bölgede çalışmalarımız sürecek bu sürede sizleri biraz sıkacağız ama inşallah bu alt geçit bittikten sonrada şehrin trafiği rahatlamış olacaktır, dedi.Elban alt geçit yapım süresinin 2 buçuk ayda bitirileceğinin altını çizdi.

Ağrı da araç  trafiğinin rahatlaması için yapılan alt geçit Yeni Van Caddesi ile Eski Van Caddesinin kesiştiği nokta olan Erat iş merkezinin önünden başlayıp Kağızman Caddesinde Batı İş Merkezi yakınlarında sona erecek.

Güncelleme Tarihi: 27 Temmuz 2018, 21:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER