Işın Kaldığı Yerden Devam Ediyor

Ağrı Eski Valisi Musa Işın Terörle mücadelesini farklı bir boyuta taşıdı

Işın Kaldığı Yerden Devam Ediyor

Ağrı Eski Valisi Musa Işın terörle mücadelesini farklı bir boyuta taşıdı. Hükümetin çöüzüm sürecini sürdürdüğü dönemlerde Ağrı Valiliğine atanan Işın Pkk ile amansız bir mücadele başlatarak hükümet politikasının alternatifi bir icraat sergiledi.Işın'ın bu mücadelesi Çözüm Sürecinin sonlandırılmasının fitilini ateşlerken Hükümet in soruna yaklaşımınıda değiştirerek Birlik ve akrdeşlik projesinin temelini oluşturdu.

Ak Partili siyasilerin sokağa çıkamadığı ve Dönemim bakanı mevcut Başbakan Binali Yıldırım'ın  seçim çalışmaları için geldiği ve   yolunun kesilmesi üzerine bir işyerine sığınmak zorunda kaldığı Ağrı da Pkk ile kararlı  mücadelesi ile de ses getiren Işın Devlet millet arasında atılan köprünün de mimarı oldu .

Işın Bölgede çalıştığı deneyimlerini aktardığı kitabına ilişkin sosyal medya hesabında şu ifadelere yer verdi;

''KÜRTLERİN PKK İLE İMTİHANI adlı kitap bilgi ile sahadaki tecrübenin mezcinin ürünüdür. Yaşanmış, yapılmış, söylenmiş söz ve eylemlerin aynaya yansımış biçimidir. İstedim ki milletimiz hem KÜRTLERİ tanısın hem PKK'yı. Bu kitabı özellikle KÜRTLERİN okumasında sayısız fayda vardır''

Işın kitabına ilişkin eleştirilerede açık olduğunu ifade ettiği paylaşımında adres belirtti .Işın Adres belirttiği adresi de şu şekilde duyurdu ;

KÜRTLERİN PKK İLE İMTİHANI kitabımızı basıp yayınlayan ve dağıtımını yapan @timasyayingrubu na çok teşekkür ediyorum. Ayrıca, Yazdığım bu kitapla alakalı her türlü düşünceye açığım. [email protected] adresim görüşlerinize açıktır.

Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2018, 15:43
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ömer ÇINAR
Ömer ÇINAR - 6 yıl Önce

Sayın Musa Işın valimiz gibı Ülkemizin güzide bürokratları vazifelerini bulundukları her yerde, her vesile ile yaparlar. Fiilen görev yapamasa da kalem ile neşriyat vasıtasıyla hizmet yaparak şarkın ruhunda mevcut olan hamiyyet-ı diniyye ve vataniyyenin feveranına vesile olamaktadır. Rabbim kendisinden razı olsun ve O'nu emsallerine nümune-i imtisal eylesin.
"Cevher yere düşmekle kıymetten sakıt olmaz"

SIRADAKİ HABER