Luran Ahmeti Corona Nedeni ile Öldü

Makedonyalı sinema ve tiyatro sanatçısı Luran Ahmeti corona virüs nedeni ile yaşamını yitirdi.

Luran Ahmeti Corona Nedeni ile Öldü

Türkiye'de birçok dizi ve sinema filminde yer alan Luran Ahmeti hayatını kaybetti.

46 yaşındaki Arnavut sanatçı Luran Ahmeti bir süre önce yakalanmış olduğu corona virüs hastalığı ile olan yaşam mücadelesini kaybederek hayata veda etti.

Bir süredir başkent Üsküp'teki Devlet Hastanesi'nde tedavi gören Arnavut asıllı 46 yaşındaki Ahmeti'nin yaşamını kaybettiği hastane yönetimi tarafından açıklandı

Üsküp’teki Arnavut Tiyatrosu’nun oyuncularından biri olan ve önemli yerli projelerde yer alan Ahmeti, "Kurtlar Vadisi", "Elveda Rumeli, "Muhteşem Yüzyıl Kösem", "Acı Kiraz", "Mutlu Ol Yeter" ve "Limonata" gibi birçok Türk yapımında da rol almıştı.

LURAN AHMETİ KİMDİR?

Luran Ahmeti, 31 Temmuz 1974 tarihinde Üsküp'te dünyaya geldi. 1981 yılında Primary School, Scopje ilkokulunda eğitimine başladı ve 1989 yılında mezun olarak High School, Scopje lisesinde okudu ve 1993 yılında tamamladı.

1995 yılında Makedonya'da Üsküp Kiril Metodij Üniversitesinin Psikoloji bölümünden mezun oldu. Sonrasında aynı üniversitede University Of Kiril i Metodij – Faculty Of Dramatic Arts / Theatre Department – Acting bölümünde okuyarak 1999 yılında mezun oldu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER