Ağrılılar Kesilen Cezaları Destekliyor

Ağrı Valiliğinin cezai uygulamalarına vatandaşlardan tam destek

Ağrılılar Kesilen Cezaları Destekliyor

Vatandaşlar Cezaları Destekliyor

Ağrı Valiliği tarafından başlatılan denetimlerde kesilen para cezalarına Ağrılılardan tam destek geldi.

Siyasetçilerin oy kaygısı ile cezai işlemlerin uygulanmaması ve denetimlerin gevşetilmesi yönündeki telkinleri Ağrı da Bürokrasiyi de yanlışa sevk ediyor.

Vali Süleyman Elban döneminde yok denecek kadar az olan Corona Virüs tedbir ve denetimleri Kararname sonrası Ağrı Valiliği Görevine getirilen Osman Varol’un göreve başlaması ile birlikte varlığını hissettirmeye başladı.

Vali Varol’un dozunu temkinli bir şekilde arttırdığı tedbir ve denetimler sonrası dün sorumsuz davrananlara karşı uygulanan para cezası haberi manşetlere yansıdı.

Valilik tarafından uygulamalara ilişkin cezaların kamuoyu ile paylaşılmasının ardından Ağrılıların uygulamadan memnun oldukları gözlendi.

Covid-19 salgını ile mücadelede vatandaşlar valiliğin sert yaptırımlar uygulaması konusunda görüş belirtirken ,uygulamanın geç kalınmış olduğundan ve bu hali ile bile yeretsiz olduğundan şikayet ettiler.

Haber yorumların da Ağrılılar Corona virüs ile mücadelede alınan karar ve uygulamalar konusunda Ağrı Valisi Osman Varol’a tam destek sundular.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Mehmet köksal
Mehmet köksal - 4 yıl Önce

Sayın valim her alanda denetimleri artırsın

Zeynep
Zeynep - 4 yıl Önce

Ben lojmanda oturuyorum ve alt kattaki komşular pozitif çıkmış kimse evde izole olmuyor herkez düğün dernekte inşAllah ceza akıllarını başlarına getirir

Ağrılı
Ağrılı - 4 yıl Önce

Daha ağır cezalar verin lütfen bu böyle olmaz

SIRADAKİ HABER