Duygu Köseoğlu Şiddet Gördü şikayetçi oldu

Duygu Köseoğlu Şiddet Gördü şikayetçi oldu

İnternet fenomeni youtuber Duygu Köseoğlu Şiddet gördüğü gerekçesi ile suç duyurusunda bulundu.

Duygu Köseoğlu kimdir

1994 doğumlu boşanmış bir ailenin çocuğu olan Duygu Köseoğlu kandilli kız lisesi ve sonrasında yıldız teknik ünivesitesi çevre mühendisliği bölümü mezunudur.

Fenomen Duygu Köseoğlu, 3 yıldır menajerliğini yapan ve aynı zaman erkek arkadaşı olan Onur Turgut'un kendisine fiziki, psikolojik ve cinsel şiddette bulunduğunu söyleyerek şikayetçi oldu.
Instagram'da geniş bir hayran kitlesi bulunan fenomen Duygu Köseoğlu, 3 yıldır menajerliğini yapan ve aynı zamanda sevgilisi olan Onur Turgut ile davalık oldu. Sevgilisi tarafından fiziki ve psikolojik şiddete maruz kalan Köseoğlu, Onur Turgut'un kendisine yaklaşmaması için Aile Mahkemesi'ne başvuruda bulundu.

Köseoğlu yaşadığı şiddete ilişkin olarak ;

Onur Turgut menajerliğimi yaparken duygusal ilişki yaşamaya başladık. Yaklaşık 3 yıldır aramızda hem iş hem de özel ilişki vardır. Bugüne kadarda benim evimde de birlikte ikamet ettik.''

''Onur Turgut ilişkimizin başlamasından itibaren bana yönelik fiziki, psikolojik ve cinsel şiddet uyguladı. Onur Turgut'un ailemi rahatsız etmesi ve başka kadınlarla olan ilişkileri nedeniyle defalarca kez ilişkiyi sonlandırmak istedim ancak tehdit ve baskılara maruz kaldım."dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER