Çelebi Ağrı da Çalanlara da Müdahale Edecek mi?

Bu güne dek adı usulsüzlüklere bulaşmamış olan Çelebi'nin iddiaların üzerine gitmesi bekleniyor

Çelebi Ağrı da Çalanlara da Müdahale Edecek mi?

Ak Parti Ağrı Milletvekili Sayın Ekrem Çelebi Ak Parti İl Teşkilatındaki Bayramlaşma İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerine atıfta bulunarak ‘’çalınan oylarımızı geri alacağız’’demiş.

Biz YSK’nın gerekçeli kararındada oyların çalındığına dair bir emere bulunmadığının altını çizmek niyetinde değiliz, zira kendilerinin tıpkı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sayın Binali Yıldırım gibi ‘’çaldılar demek zorundaydım’’ stratejisini bir siyaset olarak belirlemiş olmalarını pek tabi karşılarız.

Bizim derdimiz İstanbul’dan yaklaşık 1400 Kilometre beride duran bir yerde çalındığı iddia edilenlerin geri alınıp, alınmamasında bir rol oynayıp,oynamayacaklarına ilişkindir.

Çelebi’nin İkinci dönem vekilliği olması hasebiyle edindiği tecrübe pek tabi İl Sağlık Müdürlüğüne ilişkin yolsuzluk ve İş Kur bankamatiklerinin talan edildiği iddialarında izlemesi gereken yolun ne olduğu hakkında bizden daha fazla bilgi sahibidir.

Bu iddiaların ne kadarı yetki ve sorumluluk alanındadır bilemem,nihayetinde Ağrı Valiliğinin de bahse konu iddialara sessizliği vatandaş nezdinde iktidarları tarafından atanmış bürokratlarının tutum ve davranışları iktidarlarını da ‘’çalan’’ olarak töhmet altında bırakmaktadır.

İktidar Milletvekilinin konuya ilişkin meclise soru önergesi sunması çok etik bir durum olmasa gerek ama teftiş mekanizmasını harekete geçirmek iki dudağının arasında olmasada ıslak imzalı bir talebinin ucundadır.

Bu minvalde Sayın Çelebi’nin ‘’çalınan oylar(!)’’üzerinden yaptığı siyaset nasıl meşru hakkıysa bürokratlarının yaptığı iddia edilen usulsüzlükleri menfi yada müspet gün yüzüne çıkarması da o denli ve dahi daha kıymetli bir vazife olarak karşısında durmaktadır.

Bugüne dek adı herhangi bir usulsüzlüğe bulaşmamış Sayın Çelebi’nin Beytü’l –mal’e ait olduğu ve iktidarları tarafından atadıkları bürokratlara dair ‘’çalma’’ iddialarına da nokta koymak gibi bir çaba içerisinde olmalıdır.

hadi küçük iki de tüyo verelim nereden başlamaları gerektiğine dair Gribal enfeksiyon şikayeti ile hastaneye müracaat eden hastaya yanık testi yapılmasını iddiaların devede kulak tarafı olarak sunalım ve misal orman müdürlüğünde toplum yararına çalışma adı ile çalışanların tespitine bir göz atmasını da salik verip yaşanacak gelişmelerin seyrine koyulalım.

Güncelleme Tarihi: 07 Haziran 2019, 22:04
YORUM EKLE
YORUMLAR
ağrılı
ağrılı - 5 yıl Önce

Bencede ağrıda çalınanlara da müdahil olması lazım SGK yı milyonlarca dolandıran bilhassa sağlıkta verilen sahte raporlar ve buna benzer yolsuzluklar özel resmi ayırt etmeden gereği yapılmalıdır

SIRADAKİ HABER