Ağrı Emniyeti İstanbul'da Operasyon Yaptı

Geçtiğimiz yıl Ağrı da işlenen cinayetin azmettiricisi olduğu iddiası ile İstanbul da bir şahıs tutuklandı

Ağrı Emniyeti İstanbul'da Operasyon Yaptı

Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Ekipleri 31 Temmuz 2017 tarihinde Ağrı da gerçekleştirilen cinayetin azmettiricisi olarak aranan şahsı İstanbul da düzenlediği operasyonla yakaladı.

Olay nasıl gerçekleşmişti;

31 Temmuz 2017 tarihinde sabah Saat 07.00 sıralarında Beşevler Mahallesi Eski Karakol Sokak'ta kendi aracında bulunan 63 yaşındaki Cemal Altıntaş'ın, yanına yaklaşan başka bir otomobilden silahla ateş açılmış.Altıntaş vücuduna bir çok kurşunun isabet etmesi sonucu olay yerinde yaşamını yitirmişti.

Olaya İlişkin Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büronun çalışmaları sonrası 2 kişi kasten adam öldürmek şüphesi ile tutuklanmış ve olayın azmettiricisi olduğu iddia edilen M.N.E Hakkın da da tutuklama kararı çıkarılmıştı.

Uzun zamandır hakkında yakalama kararı bulunmasına rağmen yakalanamayan M.N.E nin yakalanmasına ilişkin düğmeye basan Ağrı Emniyeti İstanbul’da gerçekleştirdiği bir operasyonla şüpheliyi ikamet ettiği evde gözaltına aldı.İstanbul Emniyetine teslim edilen şüphelinin önümüzdeki günlerde ilgili dosyaya ilişkin ifadesine başvurulacağı da gelen bilgiler arasında.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER