Ankara Mansur Yavaş'la İlkleri Yaşıyor

Erdoğan ''Maaş Ödeyemezler'' demişti. Bakın ne yaptı...

Ankara Mansur  Yavaş'la İlkleri Yaşıyor

31 Mart Yerel seçimleri öncesi Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kazanmaları halinde maaş ödeyemezler dedikleri Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş 25 yıl sonra bir ilki gerçekleştirdi.

Yavaş Akp den borçlu devraldığı Ankara Büyükşehir Belediyesinde uyguladıkları tasarruf programları sonrası 100 günde 137 milyon bütçe fazlası veren bütçeden Memurlara bayram ikramiyesi verdi.

Yavaş konuya ilişkin açıklama yapan yavaş ; "8 Nisan'dan bu yana özellikle tasarrufa yönelik yaptığımız çalışmalar nedeniyle 137 milyon liraya yakın tasarruf ettik. Keşke belediyenin borcu hiç olmasaydı çok daha fazla imkan tanısaydık. Şu andaki şartlara göre tasarruf ettiğimiz bir miktar olunca, bundan da öncelikle çalışanlarımızın istifade etmesini düşündük."ifadelerine yer verdi.

Temmuz ve Ağustos ayları için Sosyal Denge Tazminatı'nın yüzde 100 ödenmesini kapsayan net 850 TL'lik ikramiyeye ilişkin protokolü imzalayan Yavaş, "İmkanlarımız daha çok olsun, daha çok verelim. Beraber çalışalım. Ankaralı memnun olsun. Bütün amacımız o. Size bir motivasyon ve katkı olacaksa seviniriz. Verdiğimiz parayı çok para olarak görmüyoruz ama 25 yıldır bir ilk olması açısından önemli. İnşallah devamı gelir" dedi.

Yavaş’ın uygulaması çalışanlar tarafından sevinçle karşılanırken sendika temsilcileri, ikramiyenin çalışanlara bayram hediyesi olarak önemli bir motivasyon olacağını ve 25 yıldır ilk kez belediyede çalışan memurlara bayram ikramiyesi ödeneceğini belirterek, Başkan Yavaş'a teşekkür ettiler.

Güncelleme Tarihi: 07 Ağustos 2019, 19:23
YORUM EKLE
YORUMLAR
C.t
C.t - 5 yıl Önce

80 yıldır hep çalan zenginliğine zenginlik katan yetimhaneleri kapatıp çalışan emekçileri işten çıkaran yol yapmaya ne gerek var diyecek kadar vizyonu dar bir zihniyete ağrı dan desdek vermenizi çok iyi anlıyorum çünkü aynı saftasınız başarılarınızın devamını dilerim

SIRADAKİ HABER