Temel Karamollaoğlu ''Ağrı ya Hüzünlendi''

Saadet Lideri Karamollaoğlu Ağrı'ya hüzünlendi

Saaadet Partisi Genel Başkanı Bugün düzenlediği basın toplantısında Ağrı da Corona Virüs vakalarının artması ve sağlık alt yapısının yetersizliğine ilişkin sorulan soruda ‘’Vay Geldi Ağrı da ki Kardeşlerimizin haline ‘’dedi.

Karamollaoğlu'na ''Türkiye'de Koronavirüs vaka sayısı ve ölü sayısı her geçen gün artıyor alınan tedbirler yetersiz mi kalıyor? Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın basın toplantısında bazı İllere uyarıda bulundu bu illerin arasında Ağrı ilimizde yer alıyor. Ağrı’da yükselen bu sayıların sebebi kentin sağlık konusunda yetersizliği olabilir mi? Konu hakkında ne düşünüyorsunuz'' sorusu soruldu.

Karamollaoğlu soru karşılığın da şu ifadeleri kullandı;

Bizim Ankara gibi İstanbul gibi,İzmir gibi büyük illerimizde hastanelerin bol olduğu her türlü teçhizatın olduğu illerimizde bile eğer biz hastalara gerekli ihtimamı gösteremiyorsak vay geldi Ağrıda bu hastalığa tutulan kardeşlerimizin haline.

Yani bu iş Ağrı sadece önemli bir misal sadece Ağrı için değil ben doğuda da sağlık imkanlarının zayıf olduğu bütün illerimizde de bu sıkıntının çok büyük olduğu kanaatindeyim Allah yar ve Yardımcıları olsun.

Oralarda da rakamlar gizleniyor ne yazık ki onu da hemen ifade etmek isterim, dedi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ararat
Ararat - 4 yıl Önce

Vahki vah sahipsiz Ağrı

Akif yıldız
Akif yıldız - 4 yıl Önce

Bizimkiler ölmüş sesi çıkmıyor bu adam bizi düşünüyor helal olsun

SIRADAKİ HABER