Tamer Karadağlı dan Aldatma Sorusuna Şaşırtan Cevap

Tamer Karadağlıdan şaşırtan cevap

Tamer Karadağlı dan Aldatma Sorusuna Şaşırtan Cevap

Çocuklar Duymasın dizisinin taş fırın Haluk’u Tamer Karadağlı Haber Global’de Jülide Ateş’in sunduğu Jülide Ateş’le 40 programında evlilikle ilgili açıklamaları ile şaşırttı.

Tamer Karadağlı Yıllar evvel kendisi gibi oyuncu olan eski eşi Arzu Balkan’ı aldattığı ortaya çıkan ve bu nedenle şantaja uğrayan Karadağlı, Jülide Ateş’in, “Bugün olsa yine eşinizi aldatır mısınız?” sorusuna verdiği yanıtla gündem oldu.

Karadağlı, “Bazen bazı şeyler olur, sonuçlarına katlanırsınız. O zamanki özür açıklamasını belki de baskıyla yaptım. Benim kimseye verecek hesabım yok, sadece karıma hesap veririm ve karım bana hesap sorabilir. Aksi takdirde herkes sizin hayatınıza karışmaya başlarsa herkesin de hayatınıza karışma hakkı olur. Bunun da çok doğru olduğuna inanmıyorum” dedi.

Karadağlı o dönemde yaptığı özür açıklaması içinde ; "Eşimden ve ailesinden özür diliyorum" "O zamanki özür açıklamasını belki de baskıyla yaptım ama bugün düşünüyorum. Benim kimseye verecek bir hesabım yok" diyerek izleyicileri şaşırttı.

Tamer Karadağlı Kimdir

Tamer Karadağlı; 24 Mayıs 1967 tarihinde genç bir anne babanın ilk evladı olarak Ankara'da doğdu. Aslen Azeri kökenli Kars Sarıkamışlıdır. İlkokula başlamadan ailesi ile birlikte ABD'ye yerleşen Tamer Karadağlı, İlkokulaAmerika'da başladı, Lise yıllarına kadar Amerika'da yaşamış sonra Türkiye'ye dönmüş ve TED Ankara Koleji'ne yazılmış; Tamer Karadağlı'nın kendi deyimi ile Türkiye'ye geldigi ilk yıllar biraz zor geçti, dayanamayıp Amerika'ya dönen Karadağlı lise sonda kesin dönüş yaptığı Türkiye'de Çankaya Lisesi'nden mezun oldu. Sinema sevdası o yıllarda basladı. Daha sonra Bilkent Üniversitesi Sahne ve Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümünden mezun oldu.
İlk filmini 1993 yılında çevirdi. TRT'de yıllarca oynayan "Ferhunde Hanımlar" dizisinde Dr. Selçuk rolü ile ün kazandı. Üniversite yıllarında başladığı seslendirme işini başarı ile devam ettirdi.Robert De Niro, Marlon Brando'nun gençliğini, Al Pacino, Antonio Banderas, Michael Madsen, Kevin Kostner,Clint Eastwood, Mel Gibson, George Clooney gibi sanatçıları seslendirdi.

1200 bölüm süren kaliteli bir TRT yapımı olan Ferhunde Hanımlar dizisindeki Dr. Selçuk rolünden sonra Tamer Karadağlı için İstanbul macerası "Çocuklar Duymasın" adlı dizisindeki Pınar Altuğ ile başrolde oynadığı "TAŞ FIRIN" Haluk rolü ile ile başladı.

Tamer Karadağlı, 8 farklı İngilizce lehçesini konuşmaktadır.

Güncelleme Tarihi: 07 Ağustos 2020, 17:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER