17 Yaşındaki Ağrılı genç kurşunlanarak öldürüldü

Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesi nüfusuna kayıtlı 17 yaşındaki genç yaşana n kavgada kafasına sıkılarak öldürüldü.

17 Yaşındaki Ağrılı genç kurşunlanarak öldürüldü

Salı günü gece saat 23.00 sularında Barış Mahallesi 299 Sokak'ta meydana gelen olayda evlerinin önündeki kaldırımda duran Yusuf Demir'e, otomobilden tabanca ile ateş açıldı. Demir, başına isabet kurşunla yere yığılırken, otomobil hızla uzaklaştı. Özel otomobil ile Buca Seyfi Demirsoy Hastanesi'ne kaldırılan Demir, kurtarılamadı. Cenaze İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, kamera kayıtları ve görgü tanıklarının ifadeleriyle otomobili ve içerisinde olduklarını belirledikleri H.T., Ö.T. ve H.B.T., isimli şüphelileri kısa sürede yakaladı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden H.B.T. ile babası H.T. çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, amca Ö.T. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

17 yaşındaki talihsiz gencin İzmir'de ikamet eden İş Adamı Nuri Demir'in oğlu olduğu öğrenildi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Erol dursun
Erol dursun - 2 ay Önce

Ekmek zammı gerçekten musluman toplumuna yakıştıramıyorum yazıklar olsun ramazanda bu hangi munafık zam yapıyor zehir zıkkım olsun fiyatları indireceğinize yukseltiyorsunuz bu milletin ahı sizin uzerinide eksilmesin umarım kursağınızda kalır inşAllah

SIRADAKİ HABER