Ağrı Belediye Başkanı Aras 15 Günlük Performansıyla Göz Doldurdu

31 Mart seçimlerinin ardından 3 Nisan tarihinde mazbatasını alarak 4 Nisan tarihinde Ağrı Belediye Başkanı olarak mesaiye başlayan Hazal Aras seçim yorgunluğu ve bayram tatiline aldırış etmeden geçen 15 günlük süre içinde yaptığı çalışmalarla göz doldurdu.

Ağrı Belediye Başkanı Aras 15 Günlük Performansıyla Göz Doldurdu

31 Mart seçimlerinin ardından 3 Nisan tarihinde mazbatasını alarak 4 Nisan tarihinde Ağrı Belediye Başkanı olarak mesaiye başlayan Hazal Aras seçim yorgunluğu ve bayram tatiline aldırış etmeden geçen 15 günlük süre içinde yaptığı çalışmalarla göz doldurdu.

Ağrı Belediyesinin işleyişine ilişkin hazırlanan raporları değerlendiren Aras seçim öncesi biz AFAD ekibi olarak Belediye yi devralacağız ifadesine istinaden hızlıca temizlik hizmetlerine başladı.

Özellikle Bayram sabahına temiz bir Ağrı’ya uyanmak için kolları sıvayan Ağrı Belediye Başkanı Hazal Aras arefe gecesi ekiplerle birlikte gece yarısına kadar temizlik çalışmaları için mesai yaptı.

Bayram sabahı Şehir ( Karaca ) Mezarlığında kabir ziyaretinde bulunan vatandaşlarla bayramlaşan Ağrı Belediye Başkanı Hazal Aras Bayramın ikinci gününü mahallelerde kapı kapı dolaşarak vatandaşlarla bayramlaşmaya ayırdı.Aras’ın bayram ziyareti vatandaşlar tarafından büyük bir hoşnutlukla karşılandı.

Aras Bayram süresince vatandaşlarla buluşmaya devam etti.

Bayramın ikinci gününü sosyal medya hesabından hane ziyaretlerinde çektirdiği fotoğraflarla bir cümlede özetleyen Hazal Aras şu ifadeleri kullandı’’ Ramazan Bayramının ikinci gününde halkımızın misafiriyiz.

Umudumuzu, sevincimizi, gülümsememizi halkımızla paylaşacağımız nice bayramlara.’’

Bayramın 3. Ve son günü esnaf ziyaretine çıkan Aras paylaştığı fotorğraflara;

‘’ Halkımızla birlikte geçen her günümüz bayramdır bize..

Ağrı'da esnaflarımız ve yurttaşlarımızla bayramın ve baharın güzelliklerini birlikte yaşamak ve yaşatmak için bir aradaydık.’’ Cümlesini not düştü.

Halkçı belediyecilik anlayışının en güzel örneklerini sunan Aras bayramın son bulması ile birlikte tatil olmasına aldırış etmeden aksikleri yerinde incelemek için çocuk oyun parklarında denetimde bulundu Aras bu buluşmayı da ;

‘’ Mehmet Akif Ersoy (Bulut) Mahallesi'nde harabeye dönen parkı yerinde inceledik. Yurttaşlarımızın da desteği ile park içinde ve dışında biriken çöpleri temizledik. Parkımızın en kısa zamanda peyzaj ve onarımını yaparak halkımızın hizmetine sunacağız...’’cümleleri ile özetledi.

Aras’ın yerinde tespit çalışmaları sırasında çevre temizliğini çocuklarla birlikte yaptığı gözlendi.

Ağrı Belediye Başkanı Hazal Aras yaz mevsiminin başlaması ile birlikte ivedilikle parkların işler hale getirileceği ve 2 yeni park projesinin de hemen hayata geçirilmek üzere çalışmalarına başlandığının müjdesini verdi.

Seçim yorgunluğu ve bayram tatiline aldırış etmeden çalışmalarını sürdüren Aras’ın çocuklarla birlikte çevre temizliğine çıkması da seçim sürecinde ifade ettiği bir kültür inşa etme sürecinin ilk işaret fişeği olduğu değerlendirildi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Yuksel Istegin
Yuksel Istegin - 2 hafta Önce

Başarılar dilerim

Adem
Adem - 2 hafta Önce

Başkanım dolmuşlar tıklım tıklım birde özel idarenin önundeki durak üstumuze yıkılıyor.bir el atın

Mustafa
Mustafa - 2 hafta Önce

Çok iyi bir belediye başkanısınız ağrıyı düzelticeinize eminim şimdiden bile iyi bir belediye başkanı olduğunuzu gösterdiniz başarınızın devamını dilerim. "GÜZEL BİR AĞRI İÇİN SONSUZA DEK DEM PARTİ!"

SIRADAKİ HABER