Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan ;Ağrı Spor İçin ''Bu kabul edilemez bir durum''dedi

Ağrı 1970 Spor'un onursal başkanıve Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan ;Ağrı'nın marka değeri takımının adının değiştirilmesi kabul edilemez

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan ;Ağrı Spor İçin  ''Bu kabul edilemez bir durum''dedi

Bu kabul edilemez bir durum Ağrı Spor’u hep birlikte layık olduğu yere taşıyacağız

Ağrı 1970 Spor’un BC Grup Doğubayazıt FK ile birleşmesi sonucu isim ve renk değişikliğine gidilecek olmasının kabul edilemez olduğuna vurgu yapan Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan gerekli temasları sağlayacağını söyleyerek Ağrı’nın marka değerine sahip çıktı.

Ağrı 1970 Spor ve BC Grup Doğubayazıt Futbol Kulübünün birleşmesine yönelik yaptığımız haber sonrası haber merkezimizi arayan Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan olsaı bir isim ve renk değiştirilmesinin kabul edilemez olduğunu söyleyerek duruma tepki gösterdi.

Sayan yaptığı açıklamada Ağrı Spor bu kentin marka değeri ve üst kimliğidir çok kıymetli iş adamımız Barış Çoktin’in bu yıl BAL da mücadele eden BC Grup Doğubayazıt Belediye Spor’a desteği hem Doğubayazıtlı hemde Ağrılı hamşehrilerimiz tarafından takdirle karşılanmıştır ve bu noktada kendilerine teşekkürü de borç biliriz .

Ama gelinen noktada sayın Çoktin’den beklediğimiz kentin marka değerine ve renklerine müdahale etmeden ortak bir akıl ve ferasetle bu kentin daha üst liglerde marka değeri ile temsili için mücadele etmek olmalıdır.

Bu minvalde yarın kendileri ile yapacağımız görüşmede temennilerimizi sunacak ve inşallah ortak akılla yönetilecek bir marka değerin Ağrı Vali Lütfü Yiğenoğlu Stadyumunda çıkacağı karşılaşmalarda kendilerini kulüp başkanı olarak alkışlayacağız ..

Ağrı Spor taraftarlarına müsterih olmalarını ve bu konuda gereken girişimlerde bulunacağımızı buradan ifade etmek istiyorum’’ dedi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Mehmet Yılmaz
Mehmet Yılmaz - 2 yıl Önce

Başkanımız ne derse odur NOKTA.

Asi
Asi - 2 yıl Önce

Ağrısporu katarlilara satalım

Taraftar
Taraftar - 2 yıl Önce

Bir ağrı sporumuz vardı oda gitmesin taraftar olarak gitmesini istemiyorum taraftar olarak tankımıza madi destek vermedik sahip çıkamadık lütfen takımımıza sahip çıkın selam ve dua ile

SIRADAKİ HABER