Savcı Sayan açıkladı;Ağrı Spor Satılmıyor

Sayan Çoktinlr yaptığı görüşme sonrası kulübün satılmayacağını açıklaxı

Savcı Sayan açıkladı;Ağrı Spor Satılmıyor

Dün akşam saatlerinde gündeme bomba gibi düşen Ağrı 1970 Sporun satılması konusunda yeni bir gelişme yaşandı.
Sosyal medya hesaplarında gelen tepkiler üzerine Gece yarısından sonra  "Ağrılı iş adamlarımız elbetteki çok değerli iş adamlarıdırlar.Ağrı Spora  destek vermek istiyorlarsa Ağrısporun rengini ve ismini değiştirmeden  gereken katkıyı yapabilirler.Yönetimi de Üstlenebilirler Ama takımın renkleri ve ismi Ağrının onurudur satılmaz/satılamaz/Satılabilemez" ifadeleri ile konuya dahil olan Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan  haber merkezimize yaptığı açıklama ile yüreklere  şu serpti.
Haber merkezimizle telefon üzerinden yaşanan gelişmesi aktaran Sayan ;Dün söz verdiğimiz üzere bugün sabah saatlerinde saygın iş adamlarımızdan Bişar Çoktin ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdik.

banner47
Görüşmede Ağrı Sporun isminin ve renklerinin değişmesi yönündeki söylemlerin Ağrı da büyük bir üzüntü ve hayal kırıklığı yarattığını ve bu nedenle hemşehrilerimizin tümünü kuşatan Ağrı Spor ismi ile devam edilmesi noktasında hassasiyet göstermeleri gerektiğine vurgu yaparak Ağrı Spor Kulüp Başkanlıkları süresince yanlarında olacağımızı ve her türlü desteği sunacağımızı ifade ettik.
Bunun üzerine Sayın Çoktin ;Ben bu işten vazgeçiyorum sayın başkanım ama Ağrıspor için bir şey yapılacaksa ,yapacaksanız her iş adamı gibi ben de destek olmaya hazırım ama ben eğer takımı alırsam mutlaka ismini ve rengini değiştirmem lazım. Çünkü ben Doğubayazıt’a özgü bir takım oluşturmak istiyorum, dedi. Dolayısıyla şu anda alım süreci sona ermiştir, almayacaktır.Benim teklifim açık alabilirsiniz ama asla rengini ve ismini değiştiremezsiniz biz buna razi olamayız dedim O da isim ve renk değişmezse alma taraftarı olmadığını söyledi ve bizim içinde olmadığımız desteklemediğimiz uygun görmediğimiz bir satış işine de girmeyeceklerini belirttiler çok kibar ve nazik davrandı ben de kendisine teşekkür ettim olayın aslı budur dedi.
Sayan konuşmasının sonunda Ağrı Spor ,Ağrı Spor olarak kalacaktır.,diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 23 Haziran 2022, 20:37
YORUM EKLE
YORUMLAR
AğrıSpor
AğrıSpor - 2 yıl Önce

Ağrı Sporu bir aile şirketi gibi satlığa çıkaranlara yazıklar olsun. Bu yönetim değişmelidir. Ağrısporun borçları açıklanmalıdır. Ağrı Sporun gelirleri açıklanmalıdır. Milletten toplanan paraların nerelere harcandığı kamuoyuna açıklanmalıdır.

Adem
Adem - 2 yıl Önce

Ortada nara atanlara bakmayın gelin cumhuriyet addesine sandık koyalım sabahtan akşama yüz telle toplanmaz

SIRADAKİ HABER