Ağrı da Amca Yeğen'in Silahlı Kavgası 1 Ölü

Ağrı da amca yeğen arasında alacak meselesi yüzünden çıkan tartışmada silahla r konuştu 1 Ölü 1yaralı

Ağrı da Amca Yeğen'in Silahlı Kavgası 1 Ölü

Ağrı’da amca yeğen kavgası kanlı bitti
Ağrı'da amca ve yeğen arasında alacak verecek nedeni ile çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 1 kişi ise yaralandı.
Edinilen bilgilere göre Merkez 100. Yıl Mahallesinde meydana gelen olayda, aynı bahçe içerisinde bulunan iki farklı evde ikamet eden Doğan Akbalık (30) ile amcası Yaşar Akbalık (42) arasında traktör alış verişi nedeni ile çıkan kavgada, Doğan A. amcası Yaşar A’ya av tüfeği ile ateş açtı. Açılan ateş sonucu amca Yaşar A. başından ağır yaralanırken, yanında bulunan eşi Ayfer Akbalık (37)  da seken saçmaların isabet etmesi ile hafif şekilde yaralandı.  
Haber verilmesi üzerine çok sayıda polis ekibi ve 112 acil sağlık ekipleri sevk edilirken, Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan yararlılardan durumu ağır olan Yaşar Akbalık tüm mahallelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Eşi Ayfer A’nın ise durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Öte yandan Şüpheli Doğan Akbalık da olay yerinde suç aleti tüfek ile birlikte polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Bahar geldi
Bahar geldi - 1 yıl Önce

Geleneksel köylü arazi alacak verecek kavgaları sezonun açılışı yapıldı, inşAllah bu son ölümlü olur, evet birbirinizi dövün sövün ancak ölüm darbesiyle vurmayın emi..

Ömer Doğan
Ömer Doğan - 1 yıl Önce

Allah ülene rahmet ve yaralıya acil şifa versin Allah ağilelerine sabır versin

SIRADAKİ HABER