AKP Ağrı Aday Listesinde Son Durum ,Erdoğan Bu Gece İmzalayacak

Yarın yüksek seçim kuruluna teslim edilecek olan milletvekili aday listelerinde Ağrı adaylarının 2 si kesinlik kazandı 2 isim üzerinde henüz netlik sağlanamadı.

AKP Ağrı Aday Listesinde Son Durum ,Erdoğan Bu Gece İmzalayacak

Dün gece yarısı dışarı sızdırılan AKP Ağrı Milletvekili listesini yayınlamış bizlere ulaşan sıralamayı sizlere iletmiştik.

Kamuoyunun listeye olumlu ve olumsuz tepkilerinin ardından listenin yeniden şekillene bileceğinide bugün sizlerle paylaşmıştık.

Akp’nin dün paylaşılan lisesinde bugün bir değişikliğin yaşandığı ve olması muhtemel bir değişikliğinde beklendiği kulislerden gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Paylaştığımız listede 4. Sırada yer alan Doğubayazıt İlçe Başkanı M. Sena Geçit’in yerine kadın aday yazılacağı ve bu ismin kadın kolları başkanı Zeynep Eldem yada Sezer Eryılmaz Kotan’ın geleceğine kesin gözüyle bakılıyor.

Sezer Eryılmaz Kotan’ın Doğubayazıt bölgesinden olmasının listeye girme şansını arattırdığı da gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Yine 3. Sıranın Eleşkirt’e tahsis edildiği konuşulurken Şaban Polat’ın listede olacağı kesinlik kazanmış durumda.

Buna mukabil 2. Sırada henüz bir netlik söz konusu değil Ağrı eski Belediye Başkanı Hasan Arslan’ın yıllardır birlikte çalıştığı arkadaşları tarafından listeye 2. Sıradan girmemesi yönünde uyarıldığı gelen bilgiler arasında yer alıyor. Arslan’ın listeler teslim edilmeden affını isteyebileceği de taraftarları tarafından yaygın bir kanı olarak kamuoyunun dikkatine sunuluyor.

AKP’nin ençok gündem olan 1. Sırasında ise Halil Özyolcu adının kesinlik kazandığını ifade edebilmek mümkün.

2019 yerel seçimlerinde İstanbul seçim sonuçlarını değerlendirirken ‘’Hiçbir şey olmasa bile kesin bir şey oldu’’ ifadesi ile Türk Kamuoyu tarafından tanınan Ali İhsan Yavuz’un referans olduğu ve 1. Sırasında Halil Özyolcu’nun bulunduğu Ağrı AKP Milletvekili listesinin bu gece yarısı AKP Genel Başkanı Recep TAYYİP Erdoğan tarafından onaylandıktan sonra yarın mesai bitimine kadar Yüksek Seçim Kuruluna teslim edileceği netleşmiş oldu.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Akp
Akp - 1 yıl Önce

Belengaz Abbas nerde bu cocuga bir turlu mamayi vermediler .

Akp
Akp - 1 yıl Önce

Reyis timsah gözyaşlarını dikenleri bir daha partimize sokmasa iyi olur

Ak Parti VE AĞRI Sevdalısı
Ak Parti VE AĞRI Sevdalısı - 1 yıl Önce

Birileri Ağrı'nın geleceği ile çık kötü oynuyor. Özyolcu daha önce'de vekil oldu ama Memlekete beş kuruşluk faydası olmadı ve olmazda.
Hitabet, insanlarla diyalog ve ikna kabiliyeti sıfır..
Genel merkezin her seçimde sürekli aynı insanlarda ısrarcı olmasınıda anlayamıyor ve AĞRI adına üzülüyorum.
Bir vekil ümidimiz vardı, şayet liste başı özyolcu olursa oda gider.
Taze kan ve yeni yüzler gerek.

Doktor
Doktor - 1 yıl Önce

Hasan Arslan hepsinden çok güzel hizmetler yaptı inşAllah 1.ci sıra ona verirlir Halil özyolcu ne il başkanlığı ne milletvekilleri döneminde ne yaptı hiç bu makamı haketmiyor savcı sayan gelirse nasıl en iyi belediye başkanı seçildi oda meçhul artık giden gitt gidene güle güle gelene hoşgeldin deme vakti

Savcı Sayan'ın
Savcı Sayan'ın - 1 yıl Önce

Evet Türkiye'nin en başarılı belediye başkanı seçilen sayın savcı sayan mealesef bir feto- pkk-abd kumpasi ile liste dışı birakilmaya çalışılıyor , kaybeden Türkiye ve ağrı olur, reise kumpastir

murat kaya
murat kaya - 1 yıl Önce

sayın milletvekilimiz Ekrem ÇELEBİ yine yeniden seçilmeli 1.sıradan aday gösterilmelidir. zira ağrıya yaptığı hizmetler göz önündedir.

meheme
meheme - 1 yıl Önce

Ruken Kilerci ben bunu tanımıyorum hatta tanımıyoruz ihracat şirketi var büyütmek için aday olmuştur ama nafile yeter artık yediniz bitirdiniz memleketi

SIRADAKİ HABER