Mahmut Tataş'tan YSP'ye Anlamlı Mesaj

YSP Milletvekil Aday Adayı Mahmut Tataş'tan listelerin açıklanması sonrası mesaj

Mahmut Tataş'tan YSP'ye Anlamlı Mesaj

14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilecek olan genel seçimler için siyasi partilerin Yüksek Seçim Kuruluna listelerini teslim etme süresi dün mesai bitimi ile son buldu.
Tüm partilerin merakla beklenen liste sıralamasını kamuoyu ile paylaştığı  süreçte  listesi merakla beklenen Yeşil Sol Parti mesai bitimine saatler kala listesini açıkladı.
46 başvuru ile bu seçim sürecinin en fazla aday adayına sahip olan Yeşil Sol Parti’nin aday listesi  Sırrı Sakık,Necla Demir,Heval Bozdağ ve Zelal Yılmaz’dan oluştu.
Listelerin açıklanmasının ardından gazetemize bir açıklama yapan Yeşil Sol Parti milletvekili aday adaylarından Mahmut Tataş ilk günkü kararlılığı ile partisine desteğini sürdüreceğini ifade etti.
Tataş yaptığı açıklamada ;Hepimizin heyecanla beklediği halkımızın aydınlık yarınlarına giden yolun ilk adımı olacağına inandığımız 14 Mayıs 2023 seçimlerinde partimiz adına halkımızın huzuruna çıkacak ve oylanacak olan listemizin hayırlı olmasını diliyor.Temsil yarışında başvuruları ile inanmışlıklarını ortaya koyan tüm aday adaylarımıza teşekkür ediyor.Siyasetin duayeni büyüğümüz ve 3 Genç arkadaşımızdan oluşan listemizin  Ağrıda sandıkları patlatacağına olan inancımızla  adaylarımızı tebrik ediyorum. Ben ve diğer aday adayı arkadaşlarımızın şeksiz,şüphesiz tüm gayretimizle aday arkadaşlarımızın yanında olacağımızı süreçte nerede ve nasıl görev verilirse göz kırpmadan yerine getireceğine olan inancımla 14 Mayıs akşamı sonuçların açıklanması ile birlikte 4 Yeşil Sol Partili arkadaşımızın milletvekilliklerinin şimdiden hayırlı olmasını diyorum.
Bu vesile ile buradan tüm Ağrılı hemşerilerimize saygı ve sevgilerimi sunuyorum,dedi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Şahabettin Bertan
Şahabettin Bertan - 1 yıl Önce

Benim eski faturam 50. İle 70 TL arası geliyor du saate sonra Bin yetmiş. TL gelmeye başladı defalarca kez şikayetçi oldum başka bir abonenin bağlantı ni benimkine. Bağlamışlar

Zeydahmed
Zeydahmed - 1 yıl Önce

Esnafhakli

Cem
Cem - 1 yıl Önce

Muş lu olduğu halde Müş Halkı kabul etmediği bir insani Ağrıda 1. Sırada aday olması bence Ağrılılara Hakarettir. Zülümdür

SIRADAKİ HABER