AK Parti Milletvekili Adayı Kilerci Seçmenle Buluşuyor

Ak Parti seçime günler kala startı verdi Ruken Şahin Kilerci'nin yarın Ağrıya gelmesi ile başlayacak olan süreç 14 Mayıs tarihinde son bulacak .

AK Parti Milletvekili Adayı Kilerci Seçmenle Buluşuyor

Dedesi Merhum Kerem Şahin’in milletvekili olarak 2 dönem hizmet ettiği Ağrı’ya Yaklaşık yarım asır sonra dede mirasına talip hizmet yarışında bayrağı taşımaya aday olarak torunu Ruken Şahin Kilerci Ağrı’ya geliyor.

2023 Genel seçimleri Ak Parti 1. Sıra adayı Ruken Şahin Kilerci’nin Ağrıya gelişi öncesi gençlik kolları parti teşkilatının olduğu caddeye AKP bayrakları asarak süslerken Kilerci’nin basın ofisinden de bir açıklama geldi.

Yapılan açıklamada ;

. Türkiye Yüzyılı başlıyor diyerek yola çıkan Ak Parti milletvekili adayları Ağrı'ya geliyor..!

. 15 Nisan saat 10:30 da Ağrı Ahmed-i Hani havaalanında karşılama töreninin ardından, Ağrı millet bahçesi Ak Parti İl Başkanlığı önünde saat 12:00'de aday tanıtım programı kapsamında Ak Parti milletvekilİ adaylarımız Ağrı'lı hemşehrilerimize hitaben konuşma yapılacaktır ..

20 yıllık birlikteliğimizi daha ileriye götürmek için , değerli vatandaşlarımızı bekliyoruz .

Saygılarımla...

Ruken Şahin KİLERCİ

YORUM EKLE
YORUMLAR
Sevgi
Sevgi - 1 yıl Önce

Ağrıyı kandırmaya geliyor tanımiyan ağrıya hizmet vermeye geliyor kimi kandırıyor oyları alıp istanbulda oturup şirketinde yurt dışına ihracat yapacak ağrı yine yalnızlığa bırakılacak aklınızı başınıza toplayın

Admin
Admin - 1 yıl Önce

Ağrıda adam yoktu kaybedeceğini bildiği için ital adam getirdiler eyer kazansalar sanki ağrıya sahipmi çıkacaklar ağrı halkına bir zulümdür.

Ömer sancak
Ömer sancak - 1 yıl Önce

Allah bizleri sizlerden korusun inşAllah Allah bizleri sizlere emanet etmesin hiçbirzaman

Ağrının yolunu biliyor musun
Ağrının yolunu biliyor musun - 1 yıl Önce

Ne de olsa 50 yıl önce Ağrı'dan göç etmiş bir aileye mensupsunuz, yanlışlıkla Ağrı yerinde Kars'a Van'a gitmeyesiniz, secilseniz bile ağrıya zor uğrarsanız, keşke büyük şehirlerde yaşayan ağrılı hemşehrilerimizin yaşadıkları yerlerde vekil olma şansı peşinde koşsaydiniz

Patnos
Patnos - 1 yıl Önce

Sırrı da sende geri geldiğiniz yere hadii

eleşkirtlii
eleşkirtlii - 1 yıl Önce

abla siz burayla ılgılınz ne kadar var avaba buradakı ıssızlık ,ekonomı,adam kayıtma vb... sorunlarla ne kadar ılgılı olacaksınz

SIRADAKİ HABER