CHP Büyük Buluşmaya Hazırlanıyor

Cumhuriyet Halk Partisi adayları Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu için ter dökecek, milletvekili olmak için vatandaştan oy talep edecek

CHP Büyük Buluşmaya Hazırlanıyor

Cumhuriyet Halk Partisi büyük buluşmaya hazırlanıyor.

14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilecek olan milletvekilliği seçimleri için seçim takviminin işlemesi ile birlikte genel merkezde düzenlenen aday tanıtım programının ardından CHP milletvekili adayları Ağrı’ya geliyor.

İbrahim Varol’un liste başı olduğu Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili adayları Abdurrahman Polat, Murat Kahraman ve Zekiye Altay’ın partilerinin başarısı için 14 Mayıs akşamına kadar sürdürecekleri seçim çalışmalarının startı 16 Nisan Pazar günü veriliyor.

14 Mayıs seçimleri için tüm meteryallerin hazırlandığı CHP’de seçim otobüsü yarıdan itibaren propaganda çalışmalarının startını vererek sokağa inecek ve Pazar günü saat 12:00 de Ağrı Ahmedi Hani Havalimanında adayların karşılanması ile başlayacak seçim heyecanı 14 mayıs akşamına dek devam edecek.

Aynı zamanda Cumhurbaşkanı adaylığı için Genel Başkanları Kemal Kılıçdaroğlu içinde sahada yoğun emek sarf edecek olan CHP adayları İl Başkanlığının koordinesinde sürdürecekleri çalışma ile uzun yıllar sonra Ağrı seçimlerine farklı bir renk katacak.

16 Nisan Pazar günü saat 12:00 da havaalanındaki karşılamanın ardından CHP İl binasında adaylar seçmenlerle buluşacak.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Beyhan
Beyhan - 1 yıl Önce

Bence bu seferde onlara şans verelim

SIRADAKİ HABER