Bir tövbe yazısı ''Allah Affetsin''

Ramazan pidesi ile ilişkilendirilmiş bir tövbe yazısı

Bir tövbe yazısı ''Allah Affetsin''

Siz Ramazan pidesi diyince aklıma geldi.Allah af etsin hiç unutmuyorum birgün iftardan sonra ben ile Sefa bir termos demli çay ve petibör bisküvi alıp Güner abiyi ziyarete gittik. Neyse oturduk Güner abi hem Petibör bisküviyi çaya banıp yiyor hemde bize nasihat ediyordu.
Sonra bir bisküviyi daha çaya banıp ulan Zeyit sen en son Dağe gille kavga ederken niye kaçtın dedi dedim abi iki de bir beni rencide ediyorsun böyle yapma o kavgada sen kaç dediğin için kaçtım yoksa bizim kitabımızda kaçma yoktur. Üçüncü Bisküviyi alıp tam Sefaya dönüyordu ki baktım Emrah yeşil vadideki küçük enişte gibi üstü başı yırtık gözünde de hafif şiş bir şekilde mekana daldı Abi yetişin Dağe abe giller yine bizimkilere dalmış dedi Güner abi bu lafı ve Emrahı o şekilde görünce sanki Polonyalı yahudi görmüş nazi subayları gibi bize baktı ben Güner abinin gözlerindeki kararlılığı farkettim, en son böyle kararlı baktığında hayvan severler derneği üyelerinden dayak yemiştik. 
Kalkın gidiyoruz dedi isteksiz bir ruh haliyle kalktık gittik yolda Güner abi kavga taktikleri verirken ben nasıl kaçabilirim hesapları yapıyordum  baktim Dağe abe gil At Hırsızlar dayanışma derneği gençlik kollarından  bir kaç arkadaşıda yanlarına alarak bize doğru geliyorlar  ben kardeşim bizde nallı hayvanlara karşı sempati duyuyoruz ama düelloya onlari alet ediyormuyuz dedim Güner abi vücut geliştirmeye tepki olarak doğmuş vücudunu hepimize siper ederek kim dövdü ulan Emrahı dedi. Ben düşman ile uzaklık mesafesini biraz ihlâl ettiğim için Dağe abe yanında getirmiş olduğu elma kasasını benim kafama geçirdi sonra adamlar bizi dinlene dinlene dövdüler hatta bi ara kavgaya yeni bir stil katma amacıyla ben ile Güner abiyi birbirimize vurarak dövdüler..
Dayağın ortalarına doğru bayılmışım uyandığımda acil serviste müşahede alanındaydık sağolsun Dağe abe giller dayaktan sonra bizi bizzat kendileri hastahaneye bırakmış.Sefa ve Emrah dayak kokusunu erken alınca araziye uyup kaçmışlar.
Güner abi on, ben yedi gün iş göremez raporu aldık.
 Zaten pek iş görmediğimiz için bu durumu pek umursamadık. Güner  abiyle bir müddet görüşmeme konusunda ortak mutabakata varıp sessizce ayrıldık..Allah af etsin..

YORUM EKLE
YORUMLAR
Yusuf yiğit
Yusuf yiğit - 1 yıl Önce

Yaz abi yaz gerçekten güldürüyor sun yazmaya devamke

Bülent
Bülent - 1 yıl Önce

Pide ile başladın dayak ile bitti abi

Kenan Kalkan
Kenan Kalkan - 1 yıl Önce

Şu Daği abiyle beni bir tanıştırmadınız eline sağlık sizi iyi dövmüş hak ediyorsunuz kardeşim bune DAĞISTAN ABİ DİYECEĞİNİZE DAĞİ ABİ DİİRSİNİZ

Serhat Yılmaz
Serhat Yılmaz - 1 yıl Önce

İyi bu defa dayak yemişsin kaçma fırsatı bulamadın galiba

SIRADAKİ HABER