Ağrı seçimlerinin garanti kazananı Tahtalı olacak

Ağrı’da seçimlere günler kala adaylardan daha çok öne çıkan isim AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Tahtalı oldu.

Ağrı seçimlerinin garanti kazananı Tahtalı olacak

Ağrı’da seçimlere günler kala adaylardan daha çok öne çıkan isim AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Tahtalı oldu.

Aday tanıtım çalışmalarına eşlik eden Tahtalı ilçe ziyaretlerinde kalesi olan merkez’de tek başına yürüttüğü çalışmalarla göz dolduruyor.

Ağrı’da seçim startını veren ilk siyasi olan Tahtalı henüz aday listeleri açıklanmadan önce sahaya inmiş ve Genel Başkanının Cumhurbaşanlığı adaylığına yönelik çalışmalarını başlatmıştı.

Bir seçim stratejisi oluşturduğu sosyal medyasına yansıyan Tahtalı yine sürpriz bir çıkışla takdirleri topladı. Tahtalı sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda ;

‘’ 14 Mayıs Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı Seçimleri için Milletvekili 1. Sıra adayımız Sayın Ruken Kilerci ile birlikte liste adaylarımız ve il teşkilatlarımızın ilçe seçim irtibat bürolarının açılış programları için gerçekleştirdikleri ziyaretler süresince partimiz adına yürütülecek propagandanın akamete uğramaması için bizlerde merkez ilçede kalarak tüm enerjimizi sarf etmeye devam ediyoruz.

Seçtirmek istediğimiz Sayın Cumhurbaşkanımızla birlikte seçilecek olan milletvekili adaylarımızın yokluğunda merkez ilçede kapı kapı dolaşarak hemşerilerimize Cumhurbaşkanımızın selamlarını iletiyoruz.

Bu ziyaretler kapsamında bugünde, yaşattığımız davamızın geçmişteki taşıyıcı kolonları olan büyüklerimizi Ağrı Huzurevinde ziyaret ederek hayır dualarını aldık,Türkiye Yüzyılı’nın asil çınarları olan büyüklerimizin Cumhurbaşkanımıza olan güven ve inançlarına bir kez daha şahit olduk. 18 yaşındaki gençlik aşkları kadar derin Türkiye sevdalarına hayran kaldık.

banner47
Bizleri ziyaretimiz sırasında ağırlayan kurum personellerine ve kıymetli büyüklerimize şükranlarımızı sunuyor teşekkür ediyoruz.’’ İfadelerine yer verdi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Vatandaş
Vatandaş - 12 ay Önce

14 MAYIS 2023 den sonra AKP nin tabelası bile kalmaz yanlış zamanda boş işle uğraşıyor ramazan bitti vatandaş et yemedi 1 kilo bayram şekeri 380 lira 1 kilo soğan 30 lira bunun hesabını sandıkta sormasınmı?

Bavi Deyyar
Bavi Deyyar - 12 ay Önce

Seçimlerde zaten HDP aldı gitti. Adamlar hergün halayya durup muzikle kutluyorlar Cumhuriyet Caddesinde..

UYANIK ÖMO
UYANIK ÖMO - 12 ay Önce

Uyanık Ağrı Esnafı Ömocan, belediye seçimlerine şimdiden kendine hazırlık yapıyor, Ağrının tanınmış Inanlar Kardeşler fırını sahibi belediyeye aday oy oyumuzu verelim, yeterki dışardan adam ithal etmesinler, adam dışardan gelen ağrıda yaşamıyor ki çamuru karı buzu görsün

Hüseyin Yıldız
Hüseyin Yıldız - 12 ay Önce

Başkan tenezzül edip ayakkabısını çıkarsaydi bari oradaki görevliler neden müdahale etmedi ayakkabısıni çıkarması için etmezler edemezler çünkü akparti ağrı il başkanı kendisi işlerinden olabilirler

SIRADAKİ HABER