Ağrı İHH 500 Çocuğa Bayramlık Sevinci Oldu

Bayram çocuklarla özel, çocuklar bayramlıklarıyla güzel sloganıyla çalışma yapan Ağrı İHH ramazan bayramı öncesi 500 yetim ve ihtiyaç sahibin bayramlık sevinci oldu.

Ağrı İHH 500 Çocuğa Bayramlık Sevinci Oldu

Her Bayramı öncesinde yetim ve ihtiyaç sahibi çocukları bayramlık kıyafetlerde sevindiren Ağrı İHH bu bayramda da çocukları unutmadı. Ramazan bayramı incesinde yetim ve ihtiyaç sahibi çocukları giydire Ağrı İHH İnsani Yardım Derneği ailelere ayni ve nakdi birçok yardımda da bulundu.

Ramazan ayında normal zamanların çok üstünde bir yoğun çalışma içine giren Ağrı İHH merkez ve ilçelerdeki birçok ihtiyaç sahibi aileye ulaşıyor. Ramazan ayı boyunca Ağrı İHH İnsani Yardım Derneği üye ve gönüllüleri kapı kapı dolaşarak evlere ayni ve nakdi yardımlar ulaştırdı. Ramazan ayında çalışmalarını arttırarak devam ettiren dernek, yetim ve ihtiyaç sahibi yüzlerce çocuğa ayakkabı ve bayramlık elbise dağıtarak bayram sevinçlerine ortak olurken, aynı zamanda ailelere de kumanya, zekât ve fitre gibi ayni ve nakdi birçok yardım dağıtımı gerçekleştirdi.

Yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi veren Ağrı İHH Başkanı Kerem ENGİN, " Maalesef 6 Şubat’a yaşadığımız deprem yüzünden hem bu yılki oruçlarımızda hem de önümüzdeki bayramda hüzün hakim. Sevinçlerimizin yerini de keder aldı. Tekrar vefat eden kardeşlerimize Allah’tan rahmet yaralılara acil şifalar diliyorum. Bizler Ağrı İHH her bayram öncesinde bağışçılarımızın destekleriyle çocuklarımıza bayramlık kıyafetler hediye ederek onları sevindiriyoruz. 2023 Ramazan ayında da 500 çocuğumuza bayramlık kıyafet alarak ayrıca bayram harçlıkları dağıtarak sevindirdik. Bunun yanında hayırseverlerin bağışladıkları 167 Bin TL zekât ve fitreyi de ailelere ulaştırarak destekte bulunduk. Tüm hayırsever kardeşlerimize bu hayra vesile oldukları için teşekkür ediyoruz. Allah hepsinin hayrını kabul etsin. Bayram çocuklarla özel, çocuklar bayramlıklarıyla güzel düşüncesiyle çok yoğun bir çalışma sürdürdük. Ve mahzun yüzlerce çocuğumuzun sevinmesine vesile olmaya çalıştık. Yardımı yapanında, yardımı alanında farklı duygularına şahit olduk. Rabbim hayırseverlerin eksikliklerini göstermesin, çocuklarımızı da darda koymasın, kimsesiz bırakmasın.

Bir bayrama daha bizleri ulaştıran ve çocuklarımızın yüzlerinde tebessüme bizleri vesile kılan Allah’a hamd ediyor herkesin ramazan bayramını tebrik ediyoruz." dedi.


 

Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2023, 17:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER