Cenap Daştan; Unutanlardan olmayacağız

Memleket Partisi Ağrı Milletvekili adayı Cenap Daştan; biz unutanlardan olmayacağız

Cenap Daştan; Unutanlardan olmayacağız

Memleket Partisi Milletvekili Adayı Cenap Daştan renkli bir seçim kampanyası yürüttüklerine vurgu yaparak esnaf ziyaretlerini değerlendirdi.

Memleket Partisi 1. Sıra adayı Cenap Daştan sokağa indiğimizde hemşerilerimizin samimi duygularla ifade ettikleri sitem ve beklentilerin renklendirdiği bir kampanya süreci yaşıyoruz.

Kentin çocuğu olmamız hasebi ile yaşanmışlıkların avantajını yaşıyor ve hemşerilerimizin bizi samimi duygularla bağırlarına bastıklarına şahitlik ediyoruz.

Ağrı’nın en büyük sorununun istişare kültürünün gelişmemesi olduğunu daha önce ifade etmiştik ki sokakta gördüğümüz bu teşhisimizin doğruluğuna işaret ediyor.

Vatandaşlarımız maalesef bugüne dek dertlerini,tasalarını,yaralarını ve beklentilerini paylaşacak bir siyasi kişilik ,bir aday profili ile karşılaşmadıklarından yada seçildikten sonra unutulduklarından bahisle şikayetlerini dile getiriyorlar ,biz unutanlardan olmayacağız ,dedi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Genç04
Genç04 - 1 yıl Önce

Yav artık ağrının yakasından düşün, sizin kendinize hayrınız yok bırakın bu şehir bu şehirde yaşayan bu şehrin dertleriyle dertlenenlerle yürüsün

SIRADAKİ HABER