Ağrı Valiliği Ak Parti Aday Tanıtım Programı Yaptı

Bu haber Ağrı Valiliğince yapılan AKP Aday Tanıtım Programına katkı amacı ile hazırlanmıştır!!..

Ağrı Valiliği Ak Parti Aday Tanıtım Programı Yaptı

Valilik eliyle Ak Parti Aday tanıtım programı yapıldı.

İktidar ve muhalefet partilerinin Türkiye’nin Kader seçimi olduğu konusunda hem fikir olduğu 14 Mayıs seçimlerine günler kala bugüne dek onlarcasının imza’dan öteye geçemediğine şahit olduğumuz dev projelerin tozlu raflardan çıkarılarak imza törenleri adı altında iktidar propagandası yapılması süreci başladı.

2019 yerel seçimlerinde Yeşim Tekstil ile 10 bin personel istihdamlı yatırım müjdelerinin akamete uğratıldığı ,her yıl Mart ayında Bakan Murat Kurum’un temellerini atma sözünü verdiği 14 yıllık serüvende bir çivi bile çakılmadığı hepimizin malumu olan Fırat Toki 2. Etap gibi dev müjdelerin tanıtım programları seçimle eş zamanlı olarak başlatıldı.

Yıldızlı otelin toplantı salonunda gerçekleştirilen, Ağrı’nın Dev Yatırımı olarak isimlendirilen Paris Valiliği için sıradan ama eski AKP’li Belediye Başkanının ifadesi ile doğunun Paris’i, Türkçe’ye küskün Ağrı Valiliği için gösterişli ‘’LANSMAN ‘’ programı yapıldı.

Programda yüklenici firma için çok kullanışlı olduğunu düşünmediğim AKP Markalı 4 kolonu da, A Protokolde hukukunu arayamayacak kadar aciz Ağrı Barosu ,Aydınlık yarınlarımızın bilim yuvası olan üniversitenin karanlık rektörünün yerine çakıldı.

Bu güne dek ete kemiğe bürünmemiş onlarca proje tanıtımı ( pardon lansmanı) ile aynı görevi üstlenen bu programda AKP Aday tanıtımına dönüştürüldü.

banner47
Hiçbir vasfı bulunmayan hukuki anlamda ,MHP’nin YSP’nin BBP’nin ,CHP’nin,İYİ Partinin ve hatta sıfır nokta bilmem kaç oyu olan TKP’nin bile adaylarından hiçbir farkı olmayan ,sözde baronun hukukunu bilmemesi, sözde rektörlüğün karanlığa gömülmesi sonucu AKP’li 4 vekil adayının tanıtım programı olarak Ağrılıların zihninde yer edindi.

Doğrusunu isterseniz fotoğrafı görünce Bayburtlu Hacı Fıkrasının o muhteşem repliği aklıma geldi,

Hele bir bak kim gelmiş….

Müzeyi olası terör ortamında yasaklı bölgeye kurduracak olan Ağrı Valisi AVM tanıtım programında etrafını turlayalım diye vitrine 4 AKP’li vekil adayını yerleştirdi.

Afiyet olsun ..

Yerseniz….

YORUM EKLE
YORUMLAR
OLDU OLACAK VALİ AKPARTİ İL BAŞKANI OLSUNUN
OLDU OLACAK VALİ AKPARTİ İL BAŞKANI OLSUNUN - 12 ay Önce

BENCE VALİ BEY AĞRI AK PARTİ İL BAŞKANI OLSUN, TIPKI 1930 LARDA CHP İL BAŞKANLARI VALİLERDEN OLDUĞU GİBİ

Admin
Admin - 12 ay Önce

İnşAllah kursağınızda kalır artık yeter emziği başkasına bırakın

Güven çelikkaya
Güven çelikkaya - 12 ay Önce

Ülkede şu anda devletin valisi yok ne yazıkki AKP nin valileri kaymakamlar görev bsşında

sabiha
sabiha - 12 ay Önce

işte ADALET ...

Devlet valileleri dönemi akp ile bitti
Devlet valileleri dönemi akp ile bitti - 12 ay Önce

İşte Kürtler son yıllarda boşuna valilere "Akp valisi" demiyorlar. Bu adam ne devletin valisidir, nede halkın. Akp'nin atadığı, akp ye çalışan ama halkın vergikeleriyle maaş alan bir memurdur. Yani sizce bu valinin o aldığı maaş, çoluk çocuğuna yedirdiği ekmek, helalmidir?

Ömer sancak
Ömer sancak - 12 ay Önce

Kurtlar sofrası hazırdır Allahım sen bunları bizlerden uzak et yaranın

SIRADAKİ HABER