Kemal Kılıçdaroğlu'nun Yarın Ki Ağrı Programı belli Oldu

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ağrı mitingi için hazırlıklar tamamlandı

Kemal Kılıçdaroğlu'nun Yarın Ki Ağrı Programı belli Oldu

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı,Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu seçim çalışmaları kapsamında yarın Ağrı’yı ziyaret edecek.

Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri için yurt çağında sürdürdüğü propaganda çalışmalarının yarın ki ayağında Ağrı ve Van’da vatandaşlarla buluşacak olan Kemal Kılıçdaroğlu’nun Ağrı Programı netleşti.

Önceki gelişinde yaşanan izdiham nedeni ile esnaf ziyaretini gerçekleştiremeyen Kılıçdaroğlu’nun hava şartlarının uygun olması durumunda çok kalabalık olacağı tahmin ediliyor.

Saat 12:00 de Ağrı Ahmedi Havaalanında partililer tarafından karşılanacak olan Cumhurbaşkanı Adayı’nın eşlik eden konvoyla birlikte 12:30 sularında Ağrı merkez Dörtyol kavşağında hazırlanan platformdan Ağrılılara hitap edeceği ve ardından da yine havaalanından uğurlanarak seçim çalışmaları kapsamında Van’a geçeceği öğrenildi.

Yarın gerçekleşecek olan mitingle aday tanıtımında ilk sınavını başarı ile veren CHP’nin saha hakimiyeti de gözler önüne serilmiş olacak.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Gundi
Gundi - 13 ay Önce

Kimler kimlerle beraber Zilan katliamı dersim katliamı chp yapmadımı demekki ideoloji yalanmış CHPYSPİPDEVAGELECEKDP

Musician 04
Musician 04 @Gundi - 13 ay Önce

Canım yalakam benim. Kemal kurkutlari, cenazesi sokaklarda kalan taybet anaları,vücudu paramparça olan ceylan okollari CHP yaptı öylemi. Biz bunları unutmayacağız ama tarih sizi hatirlamamak üzere inutacak

İki yüzlüler
İki yüzlüler @Gundi - 13 ay Önce

Bu propaganda tutmaz. O dediklerini Kılıçdaroğlu yapmadı. Ama Roboski, Sur, Şırnak, Tahir Elçi ve nicelerini Tayyip Erdoğan yaptı. Bırakın bu iki yüzlülüğü. Kılıçdaroğlu na oy verecek olan kitle, yani Kürt yurtseverleri zekasıyla seni dövecek kapasitede. Yani geç bunları.

Bavi Deyyar
Bavi Deyyar - 13 ay Önce

Hoş gelmiş sefa getirmiş.. laz erdoğan gelmiyormuş bu seçim buraya... Ağrı AKP Başkanlığı ne yapacak..

Azize
Azize - 13 ay Önce

İzdihammmm

SIRADAKİ HABER