Ağrı’nın en iyi parti yapılanması DEVA, tek kazananı İbrahim Varol’la CHP olacak

Ağrı seçimlerinde İbrahim Varol ile CHP 2. sıraya yerleşti.

Ağrı’nın en iyi parti yapılanması DEVA, tek kazananı İbrahim Varol’la CHP olacak

Seçime günler kala yaşanan heyecan her geçen gün biraz daha artıyor.

Parti teşkilatlarının kötü performans sergilediği 14 Mayıs seçimlerine gidilirken Ağrı’da seçimlere hazır tek partinin DEVA Partisi olduğu propaganda sürecinin başlaması ile birlikte gün gibi ortaya çıktı.

İttifak ortakları CHP’nin aday tanıtım programında Varol’un seçim otobüsüne araçlarıyla kortej yapan DEVA Partisi teşkilatı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Ağrı Mitingindede farkını ortaya koydu.

Kısa süre içinde örgütlenebilen ve sorunlara çözüm odaklı yaklaşımları ile öne çıkan DEVA Partisi İl Başkanı Nesim Alpaslan ,Merkez İlçe Başkanı Mehmet Celal Kaya ,DEVA Partisi Milletvekili Aday Adayı ve aynı zamanda eski İl Başkanı Murat Dağtekin’in uyumlu çalışmaları ve koordinedeki başarıları seçimlere hazır tek partinin DEVA Partisi olduğu gerçeğine şahitlik etmemize neden oldu.

banner47
DEVA Partisinin öne çıktığı seçim çalışmalarının birde sahnedeki gerçek aktörlerinin performansı konusu var ki bunda CHP adayı İbrahim Varol farkını net biçimde ortaya koymaya devam ediyor.

Tek başına bir teşkilat gibi görünen Varol’un bitmek tükenmek bilmeyen enerjisi ile kısa propaganda sürecinde sergilediği performans akıllara zarar verecek cinsten ,Aday tanıtım programında gördüğü teveccühü iyi değerlendiren Varol’un ilçe çalışmalarını neredeyse tamamladığı süreç önceki gün Kemal Kılıçdaroğlu mitinginde eriştiği noktayı sahaya yansıttı.

2018 seçimlerinde yüzde 1.9 olan partisinin oyunu bugün seçim olsa 2. Parti konumuna taşıyan Varol’un yarından sonra seçimin kaderini belirleyecek olan Ağrı merkezde çalışmalarına hız vereceği biliniyor.

Varol’un adaylığı ile ivme kazanan CHP oylarının performansı sonrası her gün daha yukarılara çıktığı ve bugün AKP’in biraz üstünde 2. Parti olduğu tüm anketlere yansıyor.

Henüz her şeyin bitmediği süreç işlemeye devam ederken CHP adayı Varol’un Ağrı Merkezde sürdüreceği doğru çalışmalar sonrası milletvekili olacağına kesin gözüyle bakılıyor.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Yakup Yıldırım
Yakup Yıldırım - 12 ay Önce

Taner bey Ağrı'da herkes birbirini iyi tanıyor. Boşuna deva partisinin reklamını yapmayın. Ağrı'da Kılıçdaroğlu ve yeşil sol parti var bunu da siz iyi biliyorsunuz.

Suzan zor
Suzan zor - 12 ay Önce

Bir ağrılı olarak cepheyi desteklemenin üzüldüm onlara oy verenler Allah doğru yolu göstersin Allah ıslah etsin amin amin yarabbim

SIRADAKİ HABER