Memleket Partisi Adayı Cenap Daştan seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Daştan inandığı hedefe doğru katettiği mesafe ile gündeme gelen isimler arasında yer alıyor

Memleket Partisi Adayı Cenap Daştan seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Memleket Partisi Milletvekili Adayı Cenap Daştan seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Memleket Partisi 1. Sıra adayı Daştan Ağrı Merkezde yoğunlaştırdığı çalışmalar ile her geçen gün tanınılırlığını arttırırken yakaladığı sempati ile de Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ve kendisi leyhine olumlu bir rüzgar estirmeye devam ediyor.

İlk günden itibaren teşkilat üyelerinin tamamı ile sahaya inen Daştan esnaf ziyaretlerinde aldığı dönüşü Ağrı’nın merkez siyasetçi eksiğinin çok net olarak hissedildiği şeklinde yorumluyor.

Ağrı’da liste başı tek merkez adayı olan Memleket Partisi Milletvekili Adayı Cenap Daştan ;Ağrı’yı artık acı cümlelerin öznesi olmaktan kurtarmak için yola çıktık.Ağrı’nın yoksulluk ve yoksunlukla anılıyor olmasını yüreklerimizin en derin noktasında acı ile yaşamış bir evladınız olarak yüklemi mutluluğa dönüştürmenin ve Ağrı’yı modern,yaşanılabilir bir kent kılmanın çok kısa bir süre sonra mümkün olabileceğini hatırlatmak ve bu minvalde yüklem cümlemizin mutluluk tonunda kurulması için 14 Mayıs sabahında desteklerinizi almak kentime ve sizlere hizmet etmek istiyorum ,dedi.

banner47

YORUM EKLE
YORUMLAR
George Sarkisyan
George Sarkisyan - 12 ay Önce

Gelo ev keye

SIRADAKİ HABER