Kemal Abi Dostumuz, Feda Olsun Oyumuz.

Ağrı'da seçmeniyle buluşan Kılıçdaroğlu, beraberinde ki yol arkadaşlarıyla birlikte büyük bir sevinç ve coşkuyla karşılandı.

Kemal Abi Dostumuz, Feda Olsun Oyumuz.

Kemal Abi Dostumuz Feda Olsun Oyumuz.

Ağrı'da seçmeniyle buluşan Kılıçdaroğlu, beraberinde ki yol arkadaşlarıyla birlikte büyük bir sevinç ve coşkuyla karşılandı.

Kalabalık gurubun açtığı pankartlar gözlerden kaçmadı.

Bu miting de beni en çok mutlu eden cümle yine Kılıçdaroğlu'nun , "vatandaşın yoksulluğunu devletten başka kimse bilmeyecek " sözleri oldu.

İstanbul büyükşehir belediye başkanı Ekrem İmamoğlu'nun ardından sahneye "hak,hukuk,adalet" sloganları eşliğinde çıkan Kılıçdaroğlu, size buradan söz veriyorum hakkı, hukuku, adaleti ne pahasına olursa olsun bu ülkeye getireceğim. Ben bay Kemal 85 milyonun Cumhurbaşkanı olacağım. 85 milyona hizmet edeceğim. Bu ülkede ayrılık, gayrılık olmayacak. Herkesin inancına, kimliğine herkes saygı duyacak. Türkiye'ye hep birlikte huzuru ve bereketi getireceğiz dedi.

"Cumhurbaşkanı Kılıçdaroğlu" sloganlarıyla sık sık sözlerine ara vermek zorunda kalan ve bugün ki mevcut hükümeti yuhalayan vatandaşları yuhalamayın sandıklara gidin diye uyaran 13. Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu, sözlerine şöyle devam etti. " Bizlere karşı iftira kampanyaları başlattılar. Bay Kemal gelirse sosyal yardımlaşmayı kesecek diyorlar. Neden keseyim? Bir çocuk açsa 85 milyon aç demektir. Bir evin elektriği kesikse 85 milyonun elektriği kesiktir. Bir evin doğalgazı kesik olduğu için o evdeki insanlar üşüyorda benim için 85 milyon üşüyor demektir. Bay Kemal'in anlayışı bu. Hiç bir çocuğun yatağına aç girmeyeceği her evde huzurun bereketin olduğu bir Ağrı bir ülke istiyorum ve bunun için çalışacağım. Bunun için çalışacağız. Bu ülkede malı onlar götürdü sefaleti vatandaş çekti. Malı onlardan alıp vatandaşa vereceğiz. Benim vatandaşım benim başımın üstüne dedi.

Hadi ben susayım birazda fotoğraflar konuşsun.

Haber ; Leyla Yıldız

Güncelleme Tarihi: 03 Mayıs 2023, 10:46
YORUM EKLE
YORUMLAR
Admin
Admin - 13 ay Önce

En son anketin 2 ysp 1 Akp 1 chp

SIRADAKİ HABER