Ağrı'da AKP Milletvekili Adayını Köylerine Sokmadılar

Ağrı Valisi Osman Voarol'un Devlet Adamı kimliğinden uzak tavırla protokolde ağırlayıp propagandasını yaptığı AKPli milletvekili adaylarını vatandaşlar köylerine sokmadı

14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan milletvekilliği seçimleri öncesi AKP’nin neden kendi teşkilat mensuplarını ziyaret etmekten başka bir iş yapmadığının sırrı ortaya çıktı.

Ağrı’da seçmen kimliği elinden alınmış ,vatandaşlık numarası kıymetsizleştirilmiş derdi, tasası görmezden gelinmiş ,insanca yaşama hakkı elinden alınmış yöneticilerin Ağrı’ya reva gördüğü bu tutuma yaklaşan seçimler öncesi Ağrı halkından sert tepkiler gelmeye başladı.

Ağrı merkez mahallelerde bir çok kadının bahçeye girmesine izin vermediği AKPli adayların köylere giremediği ,esnaf ziyaretinde yuhalanarak ilçeleri terk etmek zorunda kaldıkları görüntüler AKP li adayların seçim çalışmaları kapsamında neden kendi encümenlerini ziyaret edip ev çalışması olarak paylaştıkları gerçeğini ortaya koydu.

Yıllardır adaylıkların parayla satıldığı AKP’de 1. Sıra adayının listenin başına paraşütle inmesi bardağı taşıran son damla oldu.

Üstenci bakışı ile AKP’nin Ağrı teşkilatları ile olan ilişkisini de her geçen gün zayıflayan Ruken Şahin Kilerci’nin san sosyal medya paylaşımında köy ziyaretinde genel merkez çalışanın adını zikrederek Patnos ilçe başkanını görmezden gelmesi AKP li adayın Ağrılılara bakış açısını da gözler önüne serdi.

Ve vatandaşların tepkilerinin ete kemiğe bürünmüş hali AKP 3. Sıra Milletvekili Adayı Mehmet Ali Bilgili’nin köy ziyaretinden geldi.Bilgili’nin yanında partililerle birlikte ziyaret etmek istediği köyün girişinde ‘’ hiçbir şey yapmadınız, defolun gidin ‘’tepkileri karşısında ziyereti gerçekleştirmeden araçlarına binerek uzaklaştıkları görüldü.

Bir çok mahalle ,köy ve esnaf gezilerinde AKP’nın yıllardır görmezden geldiği, parayı basanın listeye girdiği ,aday gösterilerek kendisine dayatıldığı Ağrı ve Akp seçmeni yaşadığı bunca hor görülmüşlüğün ,seçmen kimliğinin hiçe sayılmasının ve yine paraşütle listenin başına atanan Ruken Şahin Kilerci’ye tepkisini misafirperverliğinden vazgeçerek adayları ,evde sokakta ,köyde ve kentte görmek istemediklerinin videolarını çekip sosyal medya hesaplarından paylaşmaya başladı.

AKP 3. Sıra Milletvekili Adayı Mehmet Ali Bilgili’nin köye alınmadığının video görüntüleri ile baş başa bırakıyoruz.

AKP’nin seçim çalışmalarında yaşanan diğer sesli itirazların görüntülerine yönelik klip çalışmamız sonlandığında o görüntülerin tamamını da sizlerle paylaşacağız.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Doktor
Doktor - 13 ay Önce

Admin tardesim sende akp fazla gözünde karartmissin belli menfaatlerimi ters düştü galiba herkesten önce sen sıradaydın şimdi her yerde karalamayi sen yapiyon yakışmaz sana gazetecisin güzel haberlerin var ama bir ilin valisiyle uğraşma sonra sen zararlı cikarisn sana tavsiyem

Fikret Eroglu
Fikret Eroglu - 13 ay Önce

Ak partiyi sandığa gömecek agri

Akp
Akp - 13 ay Önce

Belengaz Abbasi sürün piyasaya kilerciye oy toplasin herkese hayri var bir kendisine yok

Ayıp ayıp
Ayıp ayıp - 13 ay Önce

Daha karpuz kesecektik, neriye gidisiz hirbolar

İnsanlar
İnsanlar - 13 ay Önce

Hak ettiği şekilde yönetilirle anasına bakana dula özürlüye maaş alanlar PTT bin önünde kuyruk oluşturanlar ekmedikleri halde devletten teşvik alanlar zillet ittifakı geldiğinde ücün birini alırlar

Ömer sancak
Ömer sancak - 13 ay Önce

Allah'ım sen bizleri bu paracı zihniyete bizleri teslim etme yaranın akp 0000

SIRADAKİ HABER