Resimde gördüğünüz bir kentin işgalidir.''Ağrı kimin bağıda bostan bağışlıyorsunuz ?''

Resimde gördüğünüz bir kentin işgalidir.''Ağrı kimin bağıda bostan bağışlıyorsunuz ?''

Yıllardır seçim takip ederim siyasilerle çalışmaktan çok çatışan kimliğimle bilinirim ama ben bugüne dek böyle pespaye ,böyle iş bilmez, böyle rezil bir seçim kampanyası görmedim.

Kapakta gördüğünüz resim memlekette bilmem kaç yıl il başkanlığı yapmış ama teşkilatçılığı ve siyaseti öğrenememiş 2. Sıra adayının ayıbı değildir.

Kapakta gördüğünüz resim yıllardır teşkilat içinde çeşitli kademelerde görev almış kısa bir süre öncede göreve atanmış mevcut il başkanının da kusuru değildir.

Kapaktaki resimde gördüğünüz fatih mahallesine bıraksanız Cumhuriyet Caddesini bulamayacak olan liste 1 adayının da suçu değildir.

Kapakta gördüğünüz resim ast-üst ilişkisinin zamanın ruhuna uygun başçavuşunun el pençe görüntüsü siyasetin nasıl omurgazsızlaştığının resmidir.

Kapakta gördüğünüz başka partiden seçildiği oyları hiç bir ünvanı bulunmayan olası milletvekiline menfaatleri noktasında nasıl peşkeş çektiğinin resmidir.

Kapakta gördüğünüz Belediye Başkanı diye seçtiklerinizin silik siyasi kimlikleridir.

Ve daha önemlisi kapakta gördüğünüz halkın iradesini hiçe sayan babasının bağından bostan bağışlar gibi halkın iradesinin yansıdığı makamları işgal eden siyasi nezaketsizliğin öz be öz kendisidir.

Kapakta gördüğünüz siyasi zekanın eksikliği ,kaybetmişlik duygusunun telaşıdır.

Kapakta gördüğünüz elektrik sayaçlarınızdaki DİJİTAL VURGUN’un cebinizden çıkan parayla patron benim efelenmesidir.

Ez cümle Kapakta gördüğünüz liyakatsizliğin en önemli resmidir.

Ve hissemize bir pay çıkaracak olursak kapakta gördüğünüz Ağrı basınının menfaat arayışında suskunluğu ,yerel basının aday belirleme süreçlerinde işlevsizliğidir.

Resimde gördüğünüz bir kentin işgalidir.

Not 1. fotoğrafta makamı işgal edenin kim olduğunu Tahir Belde Belediye Başkanına,2. Fotoğraftaki makam işgalini Saadet Partisinden seçilip AKP'ye geçen Dedeli Belde Belediye Başkanına sebepleri ile birlikte siz sorun ...

YORUM EKLE
YORUMLAR
Roketsan
Roketsan - 1 yıl Önce

Abe sen roketasndan füze yapmak için teklif aldınmı

Yerin dibine soktu
Yerin dibine soktu - 1 yıl Önce

Evet yerin dibine sokmuşsun ancak ne bunu anlayacak kafa ne de ar haya edecek edep var günümüz siyasetçi profillerinde, varsa yoksa menfaat makam için yaltaklanma yalakalık ve soytarılık

sabiha alp
sabiha alp - 1 yıl Önce

sevgili taner oğlum sizi heptakipteyim
ağzına yüreğine ine sağlık ne güzel yorum .boşuna sahipsiz memleket dememişler ağrıya.üç beş gede güde ye kalmış
bunların derdi asla memleket olamaz.ÇIKARR..

Hüseyin Yıldız
Hüseyin Yıldız - 1 yıl Önce

Umarım ağrı halkı bublari artık görür ağrıya ne yaptılar yıllardır kendi yandaş akraba larini ise almaktan torpil yapmaktan bizler işsiz gezerken bunlar ilçelerde. Eş dost akrabalarıni getirip kamu dairelerine yerleştirdiler örümcek ağı gibi sarmışlar ağrıyı bunlara hakkımız helal değil yüzlerinde söyleyecem hakkım helal değil size

Roketsana cevap
Roketsana cevap - 1 yıl Önce

Gardaş teklifi brak aben roketsana karşı roket üretmiş hatta testini yapmak için roket atmış ama malum koyun desteklemesi yüksek olduğu için kimse anlamadı galiba

SIRADAKİ HABER