Ağrı Belediyesi Yanlış Anladığı Haberden Bir Başka Doğru Karar Çıkardı

Ağrı Belediye Başkanı Metin Karadoğan'ın vatandaşın mağduriyet yaşadığı olaylara ilişkin duyarlılığı ve çözüm odaklı tavrı sahaya yansıdı

Ağrı Belediyesi Yanlış Anladığı Haberden Bir Başka Doğru Karar Çıkardı

Ağrı Belediyesi yanlış anladığı habere acil çözüm sundu ortaya çıkan gerçek özrü kabahatinden büyük dedirten türden oldu.

Vatandaşların ulaşımda yaşanan aksaklıkları haber merkezimize iletmelerinin ardından Ağrı Belediyesinin dikkatine sunduğumuz habere kısa sürede dönüş sağlandı.

Ağrı Belediyesinin çözüm odaklı bu hızlı dönüşünden duyduğumuz memnuniyeti ifade etmek istiyor duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Her ne kadar yanlış anlama nedeni ile alınan yeni bir tedbir olsa da bu tedbirle Ramazan Ayı boyunca eksik bırakılan ve görmezden gelinen bir hatanın telafi edilmesinin de ayrıca mutluluk verici olduğunu da belirtmek isteriz.

Seçim takvimi nedeni ile bir geçiş sürecine denk gelen Ramazan ayında Ağrı Belediyesinin rutin işleyişine devam ederek bir değişikliğe gitmeden Ramazan mesaisi göz ardı etmesi belediyenin personel kadrosu anlamında çok büyük bir boşluğa düştüğü yada umursamazlığın hakim olduğu kanısı uyandırdı.

Haberimiz sonrası alınan kararla bir eksikliğin telafisini sağlayan Belediye Başkanı Metin Karadoğan’ın ulaşım hizmetleri verirken mesai saatlerinde de aynı duyarlılığı göstererek sefer sayılarını arttıracağı haberini kurumsal bir ilanla duyuracağını bekliyoruz.

Yanlış anlaşılıp doğru tedbir alınan haberimiz şu şekildeydi ;

''

Yeni Başkan Karadoğan’dan Düzenleme istediler

Kısa bir süre önce Ağrı Belediye Başkanlığına seçilen Metin Karadoğan’ın çözmesi için sorunlarını haber merkezimize ileten vatandaşlar halk otobüslerinin saat ayarlamasına ilişkin düzenleme talep ettiler.

Vatandaşlardan gelen şikayette özellikle sabah saatlerinde halk otobüsü bulmak ta güçlük çektikleri ve Ramazan süresince de iftar öncesi ve sonrası ulaşımda sorunlar yaşandığına dikkat çektiler.

Son 1-2 aydır bu sıkıntıların yaşanmaya başladığının altını çizen Ağrılılar ulaşım sorunlarını dile getirerek Belediye Başkanından ivedilikle belirli saatlerde sefer sayılarının arttırılması için talepte bulundular.

Başkan Karadoğan'ın bayramda dolmuşların ücretsiz kullanımıa ilişkin açıklamada vatandaşların rahatsızlık duyduğu durumada açıklık getiremesi bekleniyor .''

Ve bu haber sonrası Ağrı Beleiye Başkanlığı Ramazan boyunca sefer saatlerini gece 24:00 e kadar uzattığınnı ilan etmişti

Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2023, 14:07
YORUM EKLE
YORUMLAR
Vatandaş
Vatandaş - 1 yıl Önce

Keşke her ay seçim olsa yoksa kimse kıcını kaldırmaz

SIRADAKİ HABER