Ağrı Ak Parti Adayı Kilerci Ziyaretlerden Mutlu Döndü

Ak Parti Ağrı Milletvekili Adayı Ruken Kilerci 4 ilçeye yaptığı ziyaretlerden mutlu döndü.Kilerci onlar anlatacak biz dinleyeceğiz diye yola çıktık gösterilen teveccüh karşısında mahcup olduk dedi.

Ağrı Ak Parti Adayı Kilerci Ziyaretlerden Mutlu Döndü

Ağrı Ak Parti Milletvekili adayları teşkilat başkanları ile birlikte il ve yedi ilçede başlattığı sıkıştırılmış seçim kampanyasının seçim ofislerinin açılışını gerçekleştirmek için ilçe ziyaretlerine başladı.

Ak Parti’nin kalesi olarak değerlendirilen ve referandumda Türkiye’nin en yüksek oyu ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a desteğini sunan Eleşkirt seçim ofisinin açılışı için önceki gün ilçeye çıkarma yapan Ruken Şahin Kilerci ve arkadaşları burada vatandaşların ilgisi ile karşılandı.

Kilerci ziyaretlerini ‘’ Onlar anlatacak, biz dinleyeceğiz.’’ Sloganı ile özdeşleştirerek vatandaşların sorunlarına duyarsız kalmayacaklarını ve problemleri birinci ağızdan dinlemeyi kendilerine ödev bildiğini ifade ederek; Sorunların tespiti için yanınızda çözümü için Ankara’da tüm mesaimizi harcayacağımızı bilmeniz ve bu gönül rahatlığıyla Türkiye Yüzyılının inşası için gerekli desteği sunacağınıza olan inancımızla sizlere Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını getirdim’dedi.

Kilerci Eleşkirt’teki sıcak karşılamadan ayrılarak Tahir Beledesine hareket ederken vatandaşlar tarafından gösterilen teveccühün gözlerine yansıdığı hissedildi.

Dünü Eleşkirt programı ile sonlandıran kilerci bugünde Taşlıçay,Diyadin ve Doğubayazıt ilçelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Taşlıçay’da Doğalgaz ve Tekstil Kent Projelerinin ivedilikle tamamlanacağını söyleyen Kilerci Taşlıçaylılar rahat olsun biz bugüne kadar başladığımız hiçbir projeyi yarım bırakmadık bundan sonrada bırakmamız mümkün değildir.İnşallah sezon sonunda devam eden projelerimizin açılışını Sayın Cumhurbaşkanımızın teşrif edeceği bir programla yapacağız ,dedi.

Kilerci Diyadin ziyaretinde jeotermal enerjiden daha fazla katma değer üretebilmek adına bir çok projelerinin hazırlık aşamasında olduğuna vurgu yaptı.Sonrasında Doğubayazıt’a geçen Kilerci burada da ;Şu görkemli dağın eteklerinde sizlere söz veriyorum Bayazıt Turizm’de hak ettiği değeri görecek ve biz Bayazıt’ın hem doğa hem de inanç turizminin merkezi haline gelebilmesi için elimizden gelen tüm gayreti sergileyeceğiz, dedi.

Kilerci ziyaretler süresince kadınların gösterdiği yoğun ilgiden duyduğu memnuniyeti de dile getirerek biz kadınlar hep beraber bu şehri yeni yüzyılımıza hazırlayacağız ,dedi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Vatandaş
Vatandaş - 1 yıl Önce

Bu milletin hakkından Aras elektrik gelir Kiler Holding gelir

ZOR MESELE
ZOR MESELE - 1 yıl Önce

BİRAZ ZOR KAZANIR BU SEFER..KİM BU KIZI KANDIRIP BURALARA GETİRDİYSE.. BACIM GİT EVİNE ÇOLUĞUNA ÇOCUĞUNA BAK...SEN BURALARDA NE GEİZİNİYON... KİMSE YARDIM ETMİYOR SANA, NERDE HALİL, EKREM, SACI, HEPSİ ARAZİ, PEKİ BU KIZI NEYE GETİRDİNİZ ALLAHSIZLAR

Turistik gezilerine devam et
Turistik gezilerine devam et - 1 yıl Önce

Nasıl olsa 14 Mayıs'ta eli boş dönecen, sen gezilerine keyfine tadına bak, bu arada arkanda duran Latif Birgül ona dikkat et

Admin
Admin - 1 yıl Önce

Önce nerdeydi şimdi güzel gezdirin gittikten sonra her şeyi unutur rafa kaldırır öncelik yer abas aydının di unutmayın abas nede olsa buraları tanırdı.

Çetin
Çetin - 1 yıl Önce

Halen bu boş beleş sahte kişilere inanan var

Doymadılar
Doymadılar - 1 yıl Önce

Yiyin efendiler yiyin, tıksırana kadar yiyin. Yiye yiye kuru soğanı 30 lira yaptınız ya Allah çoluk çocuğunuzdan çıkartsın.

Adem
Adem - 13 ay Önce

Kardeş Allah aşkına bu HDP denen parti kaç fabrika yapmış bu memlekette düşünün kürdun kürde ettiği zulmü kim kime yapıyor.

SIRADAKİ HABER