Ağrı'da Amca Çocuklarının Kavgası Kanlı Bitti 1 Ölü 1Yaralı

Ağrı da amcaçocuklarının kavgasında silahına davranan Mecnun Bakırın silahından çıkan mermiler bir kişinin ölümüne neden olurken bir kişide ağır yaralandı..

Ağrı'da Amca Çocuklarının Kavgası Kanlı Bitti 1 Ölü 1Yaralı

Ağrı’da akrabalar kavga etti; 1 ölü 1 yaralı 
Ağrı’nın Diyadin ilçesine bağlı Oğuloba köyünde akrabalar arasında çıkan kavgada 1 kişi öldü, 1 kişi ise ağır yaralandı
Edinilen bilgilere göre bu gün saat 17:00 sularında Oğuloba köyünde meydana gelen olayda;
Koyunlarını otlatmaya çıkaran baba Rıza Bakır ile oğlu Mecnun Bakır, akrabaları oldukları belirtilen Murat Bakır ve Bilgin Bakır kardeşler ile arazi anlaşmazlığı nedeni ile tartışmaya başladı. Çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönünce MecnunBakır, yanında taşıdığı tabanca ile kardeş olan Murat ile Bilgin Bakır’a ateş etti. Ateş sonucu kurşunun kafasına isabet ettiği Bilgin Baakır olay yerinde hayatını kaybederken, kardeşi Murat ise ağır yaralandı. 
Haber verilmesi üzerine köye çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Ağrır yaralı olan Murat 112 acil sağlık ekiplerince önce Diyadin Devlet Hastanesine sonrada Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildiği ve hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi.
Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı köyde olayla ilgili soruşturma başlatılırken, şüpheli Mecnun ile babası Rıza Bakır gözaltına alındı.
Öte yandan olay yerinde hayatını kaybeden Bilgin Bakır’ın cenazesinin de Diyadin Devlet Hastanesi morguna kaldırıldığı öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 14 Nisan 2023, 02:09
YORUM EKLE
YORUMLAR
Güzüm
Güzüm - 1 yıl Önce

4. Cemre düştü Allah ıslah etsin bir kaç çiçek çıktı ya hemen bir birini öldürecekler

Ağrı
Ağrı - 1 yıl Önce

Ağrı gibi medeni bir şehre Diyadin ve Hamur gibi çağdışı ilçeler hiç yakışmıyor. Bu iki ilçenin ismi hep vahşetle duyuluyor. Xwedê merhemetê têxe dilê wan, hiş têxe serê wan.

Yaparsa Savcı bayan yapar
Yaparsa Savcı bayan yapar - 1 yıl Önce

Savcı sayan Ağrı belediyesinin tüm hesaplarına el koymuş :)) An itibari ile Duvar gazetesinin haberinde okudum. Aşağıya linki bırakıyorum
https://www.gazeteduvar.com.tr/savci-sayan-agri-belediyesinin-resmi-sosyal-medya-hesaplarina-el-koydu-haber-1613352

Ağrı
Ağrı - 13 ay Önce

Allah kanini yerde bırakmasin adalet yerini bulur birini üldürerek diğeri yaraliysa Allah kanini yerde bırakmasin bu dünyanın adaleti nerde

Ağrı
Ağrı - 11 ay Önce

Adelet diyolar adalet yirini bulsun kahpe insanlar dünyaya birakiyolar nereye kadar masum insanlar üldürecekler Erdoğan adamsa adaletini yerine getirir

SIRADAKİ HABER