Ağrı da CHP'li İsim Adaylıktan Çekildi

Ağrı'da listede yerini beğenmeyen isim adaylıktan çekildi.

Ağrı da CHP'li İsim Adaylıktan Çekildi

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan genel seçimler öncesi seçim takvimi doğrultusunda Yüksek Seçim Kuruluna 9 Nisanda teslim edilen ve bugün askıya çıkan aday listesi 19 Nisanda kesinleşecek.
Bu süreçte yapılan araştırmalar sonucu aday olmasında sakınca görülen isimler tespit edilerek listeden çıkarılacak ve yine adaylıktan çekilmek isteyen isimlerin yerinede partileri tarafından aynı sırada olmak kaydıyla yeni aday bildirimi yapılacak.
Aday listelerinin askıya çıkması ile başlayan süreçte Ağrı aday listelerinde bulunan bir isim adaylıktan feragat ettiğini duyurarak istifa etti.
2019 yerel seçimlerinde Doğubayazıt Belediye Başkan Adayı olan ve sonrasında Chp genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun taktiği rozetle Cumhuriyet Halk Partisine üye olan CHP Ağrı Milletvekili listesinin 3.sırasında yer alan Ertuğrul Eryılmaz adaylıktan feragat ettiğini duyurdu.
Eryılmaz çekilme kararını  gördüğü lüzum üzerine ve gençlere yer açmaya dayandıran bir açıklama ile istifasını açıkladı.
CHP Ağrı 3. sıra adayı Ertuğrul Eryılmaz'ın çekilme kararı sonrası yerine Murat Kahraman'ın aday gösterilmesi bekleniyor.

Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2023, 23:06
YORUM EKLE
YORUMLAR
Vatandaş
Vatandaş - 1 yıl Önce

Madem gençlere şans verilsin diye 3.sıradan çekildin baştan aday olmayacaktın bizde yedik gitti hayal ettiğin ceylan derisi koltuk, dokunulmazlık ve aday ücreti

emperetor
emperetor - 1 yıl Önce

çipli isim ne ya?

Kasım
Kasım - 1 yıl Önce

ÇOK GÜZEL BİR HAREKETTE BULUNMUŞ ERTUĞRUL ERYILMAZ DEMEKİ ZİLAN DERESİ AKLINA GELMİŞ

SIRADAKİ HABER