Erdoğan'dan Ekrem Çelebiye Kötü Haber

Erdoğan seçimi kazanmaları halinde AKP'li asalaklar tarafından oluşturulan kadro satma ticaretini sonlandıracağını duyurdu. Siyasi yaşamının sonuna gelen AKP Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebinin bu durum karşısında ne yapacağı merak ediliyor.

Erdoğan'dan Ekrem Çelebiye Kötü Haber

AKP’nin Ankara Spor Salonunda düzenlediği aday tanıtım programında AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Partisinin 2023 seçimlerine dair vaatlerini açıkladı.

Erdoğan’ın bugüne dek kamuoyunun tamamının yüksek sesle itiraz ettiği ama parti teşkilatlarının borsasını oluşturup ticaretini yaptığı uygulamaya ilişkin açıklaması partisinin 14 Mayıs 2023 seçimleri öncesi içine düştüğü zor durumunda göstergesi oldu.

Erdoğan’ın "Kamuya işe alımları, görevin getirdiği zorunluluklar dışında mülakatı kaldırarak gençlerimizin sınavlardaki başarı sıralamasına göre yapacağız" açıklaması ile artık yandaşlarının geçim kaynağı olan kadro satma ticaretinden vazgeçtiklerini ifadesi AKP’nin 14 Mayıs 2023 te gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde içine düştüğü zor durumu da ortaya koydu.

Erdoğan’ın seçimi kazanmaları durumunda bu vaadinden en çok zarar görecek kişinin de Ekrem Çelebi olacağı tahmin ediliyor.

Bugüne kadar hakkındaki iddialara kulak tıkayarak FETÖCÜ olduğu yolundaki sorulara sesiz kalan AKP Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi’nin Van Müftülüğüne yazdığı torpil listesi deşifre olmuş ve bu borsanın kimler eliyle işletildiği de gözler önüne serilmişti.

AKP’nin kazanması ve bu kararı hayata geçirmesi halinde bir çok teşkilat mensubunun da ticari anlamda hedefledikleri büyümeyi yakalayamayacağı tahmin ediliyor.

Erdoğan’ın gümrük kaçakçılığına ilişkin önlemler paketi hazırladığı da gelen duyumlar arasında yer alıyor.

YORUM EKLE
YORUMLAR
George Sarkisyan
George Sarkisyan - 1 yıl Önce

Ekonun torpille işe aldırdığı imam bana kul hakkından bahsedecek bende dinleyeceğim yemezler bunun gibiler yüzünden millet ateist yada deizt oluyor bende ismimi değiştim 14 MAYIS da iktidar değişmezse Hristiyan ülkede dinimi özgürce yaşarım günahı sebep olanın bpynuna

Ömer sancak
Ömer sancak - 1 yıl Önce

Allah Ekrem çelebiyi perişan etsin Allah belanı verecek Şiran geldi okadar mazlumun halkına girdin şimdi sıra sende

Bavi Deyyar
Bavi Deyyar - 1 yıl Önce

Firavunlara hiç bir şey olmaz. Yaşasın Firavunlar... kahrolsun fakirler yaşasın zenginler..

Murat Akaydın
Murat Akaydın - 1 yıl Önce

Ekrem Çelebi ve Kardeşi ikram her mülakatta , kendi adamını almak için elinden geleni yaptı. Akp buna sessiz kaldı. Eko ve İkonun yediği kul hakları burunlarından gelsin. Umarım etkili bir vekil gelirde hepsinin aldıklarını ve ikoyu geri yerlerine gönderir..

Diyadinli
Diyadinli - 1 yıl Önce

Yağmur duasına çıkarsan çamuruna katlanmak zorundasınız

vatandaş
vatandaş - 1 yıl Önce

Ekrem bey hakkında hep bazı iddialar söylenip durdu. Kendisi de hiç yalanlamadı. Ancak bundan daha önemli ve ağrı için tehlikeli olan onun torpili ile bürokrasiye gelip şaibeli işlerle uğraşanlar ne din ne de iman ne de türkçülükten bahsetmesinler. Çünkü yalakacıların dini imanı milliyetçiliği savunuyor görünmesi ancak bu kavramlara zarar verir.

kripto
kripto - 1 yıl Önce

kripto ekrem

SIRADAKİ HABER