Ağrı’da esnaf isyan etti, yol kesti,kepenk kapattı

Ağrılı esnafta Aras/Edaş'ın mafyatik uygulamaları ile haraç kesip,keyfi davranmasından yıldı,eylem yaptı kepenk indirdi yol kapattı

Ağrı’da esnaf isyan etti, yol kesti,kepenk kapattı

Aras Edaş’ın dijital saat uygulaması ile haraca bağladığı vatandaş yetkililerin duyarsızlığı karşısında çareyi kepenk indirip yol kesmekte buldu.

ARAS/EDAŞ’ın pilot bölge olarak seçtiği ve 100 bin saatin dönüşümle dijital fatura sistemine geçeceğini ilan ettiği çalışmalar sonucunda, dönüşümle birlikte astronomik oranlarda fatura gelen vatandaşlar yetkililere seslerini duyuramıyorlar.

Ağrı’da elektrik alt yapısının uygun olmaması nedeni geçilen sistemle haksız kazanç elde ettiği deşifre olan Aras dijital vurgununa devam ederek halkı soyuyor.

Alt yapı eksikliği nedeni ile haksız kazanç elde edildiğini personelinin dahi itiraf ettiği kurum vurgun faturalarının ödenmeden yapılan şikayetleri de dikkate almıyor.tesisatının incelenmesi sonrası bir çok aboneye geri ödeme yapmak zorunda kalan Edaş sırtını yasladığı AKP Hükümetince korunmanın keyfiliğini sürdürerek Ağrılıları soymaya devam ediyor.

Bugün Eski Van Caddesinde dönüşüm için çalışmalarına başlayan Aras Edaş’ın mafyatik taşeron firmasının elektrikleri kesmesi üzerine Cadde esnafının tepkisi ile karşılaştı.

Eski Van Caddesi esnafları dönüşüm çalışmalarına izin vermeyerek Ağrı’da yaşanan dijital vurgunun önüne geçmek için eylem yaptı.

Dijital saat uygulaması ile faturalara yansıyan astronomik rakamlar neticesinde vatandaştan tükettiği enerjinin 10-12 katı fazla tahsilat yapan firmanın bu haksız kazancı ve vurgun politikası karşısında daha fazla duyarsız kalmayan cadde esnafı Ağrı Cumhuriyet Başsavcılığı dahil tüm resmi kurumların kapılarını çalarak çözüm arayışına girdi.

banner47
İlgili makamların yetkisizliği sonucu müdahale etmediği uygulama sonrası Eski VAN Caddesi esnafı çareyi kepenk indirmekte buldu.

Kepenk indiren esnaf daha sonra Cumhuriyet Caddesi nin hemen girişi olan Erzurum Caddesinde yolu trafiğe kapattı.

En kızgın zamanlarında terör örgütünün kepenk kapattıramadığı Ağrı esnafı elektrik teröröünün önüne geçemeyince çareyi kepenk indirip yol kapatmakta buldu.

Eski Van Caddesi esnafının yol kapatma eylemine başlaması sonrası olay mahalline Güvenlik güçleri gelerek yolun trafiğe açılması için esnafla görüştü.

Valilikten muhatap bulup eli boş dönen esnaf emniyet güçlerinin duyarlı ve çözüm odaklı iknası sonucu bölgeye elektrik enerjisinin verilmesi ve sayaç değişim işlemlerinin durdurulması üzerine esnaflar eylemini sonlandırarak yolu tekrar trafiğe açtı.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Vatandaş
Vatandaş - 12 ay Önce

Bende Aras elektrik A. Ş. den şikayetciyim ama hak ettim çünkü AKP ye yıllarca oy verdim kapı kapı oy topladım pişmanım keşke sandığa zarf attığım elim kırılsaydı ama insanım hata yapabilirim artık oyum bundan sonra Y.S.P inşAllah 4/0 olur

A aslan
A aslan - 12 ay Önce

Halk haklı resmen halkı soymaya çalışıyor araş elektrik. B dijital saat sadece ağrida var.trabzonda halen 49 yıl önceki saat lar duruyor.ağrının milletvekili Ekrem Çelebi olsa böyle olur. Ağrı sahipsiz.

Vatandas
Vatandas - 12 ay Önce

Aras elektirik soydu bizi yaziklar olsun bu hükümete yeter artik

Fırfır fincan
Fırfır fincan @Vatandas - 12 ay Önce

Saçma sapan haberler yapmayin

Mühendis
Mühendis - 12 ay Önce

Keşke saat dolabını resmini paylaşabilseydim. İhale edilen bir işin kontrolluğu olmaz mı bu işin ödemesi nasıl yapılacak. Yeni saatleri eski dolaba yerleştirememişler dolabın iki kapısı yarım açık ve tellerle bağlanmış harabe bi şekilde tehlike arz ediyor.

Memocan coköden
Memocan coköden @Mühendis - 12 ay Önce

Ya abiler hangi kurumu dersinbugun bir kimlik için ne kadar birde bir aile düşünün 10 kişilik bir aile düşünün 45 yaşındayım kimliğim sahteydi şimdiye kadar ehliyetim 23 yıldır almışım hadi değiştir bir ehliyeti 10 çeşidi bolmüşler bir deliye 10 şirkete ödeme kimliklere 5 şirkete ödeme tedaşa arasa Cengize bilmem hangi firmaya ödeme hep alışmışlar garibanın sırtında geçinmeye göçmen diyoruz ama asıl göçmen gariban yandaş olmayan halk olmuş daha ne diyim dogubeyazittan yazıyorum geçen sene ağaç diktiler sindi kaldırıyorlar başka bir abi yeni ağaç dikiyor öbürleri çöpe öyle kolaymi ben evime bir fidan alamiyom bu şatafatlı hırsızlıklar adaletsizlik kamyonlarla para nerddn ülkenin düştüğü duruma bakin deprem bölgesinde insanlarımız perişan bunlar dikin si milleti yeter artık az kaldi vicdanı olan bu günleri unutmayın bunların gözleri görmüyor vatandaş herkesi kendi şatafatlı gibi görüyorlar ülkeyi çiftlik gibi sırayla geliyorlar bune yeter savcı beyede derbazbibe üzülmesin sondan birinci olacak olmasa açık öğretime yazılsın belki kazanır Allahını sopası halk gözlerini açsın ben dogubeyazitliyim benim ilim bu durumu hak etmiyor o kadar yetki vardı ellerinden ne yaptı sadece kendilerini ve yan az kaldi insAllahher tarafımız kazikla dolu selam herkese

Vatan
Vatan - 12 ay Önce

Allah CC onların belasını versin inşAllah Aras yetkilileri

Ercan çiftçi
Ercan çiftçi - 12 ay Önce

Aras haksız kazanç için saatları direklere çikarti tekrar devletin bünyesine geçmesini istiyorum

Bünyamin
Bünyamin - 12 ay Önce

Allah ta biliyor Adamlar yüzde yüz haklı bu pahalılıkta bu olaylar sanki kasıtlı yapıyorlar .Esnaf kardeşlerini tebrik ediyorum helal olsun onlara.

Kartal kaya
Kartal kaya - 12 ay Önce

Admin tam PKK progandası yapıyorsun


SIRADAKİ HABER